2018
feb
7
HírVideó

Shadow of the Colossus launch trailer

0

Már az üzletek polcain a Shadow of the Colossus, így nem marad más hátra, mint az erősen spoileres launch trailer a megjelenés mellé. 40 dollárért cserébe lehet a kőszörnyeket két vállra fektetni. 

Bővebben
2018
feb
4
HírTeszt

Shadow of the Colossus teszt

0

Már csak kettőt kell aludni, és a boltok polcain landol a PS2-es klasszikus nulláról újraírt remakeje, a Shadow of the Colossus, és természetesen a nyugati sajtó már kimondta a verdiktet a játékról. 

Bővebben
2018
feb
3
HírVideó

Sztoritrailert kapott a Shadow of the Colossus

0

Már csak napok kérdése, és megérkezik a Bluepoint által a semmiből újraírt Shadow of the Colossus remake, a csatolt előzetes emlékeztet arra, hogy a játéknak sztorija is van a kőóriások gyilkolászása mellé. 

Bővebben
2018
jan
29
HírVideó

Shadow of the Colossus – így újították fel

0

Jövő héten jelenik meg a PS2-es Shadow of the Colossus felújított változata, s a legfrissebb videón a Bluepoint arról mesél, mekkora munka is volt a játék felújítása. 

Bővebben
2018
jan
22
HírVideó

Mozgásban a felújított Shadow of the Colossus

0

A PlayStation 2 egyik ikonikus játéka, a Shadow of the Colossus visszatér felújított formában, melybe most belenézhet minden érdeklődő. A játék feburár 6-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. 

Bővebben
2017
Sze
20
HírVideó

Traileren a Shadow of the Colossus

0

A Sony a TGS-en mutatta meg a Shadow of the Colossus remake-jének előzetesét. Az E3-on bejelentett játék felújított változata minden eddiginél szebb látványt ígér, mely valamikor 2018-ban kerül a boltok polcaira. 

Bővebben