Spider-Man | Konzol Center
 
2018
dec
22
HírVideó

Elérhető a Spider-Man: Silver Lining DLC

0

Befutott a Spider-Man harmadik, utolsó kiegészítője a The City Never Sleeps-csomag részeként, melynek címe Silver Lining. Új történeti szál mellett kihívások, új ruhák és új helyszínek várnak rád. 

Bővebben
2018
nov
13
HírVideó

Előzetest kapott a Pókember DLC-je

0

November 20-án válik elérhetővé és letölthetővé a Pókember következő sztori DLC-je, a Turf Wars, melyben a főhős szövetségese, Yuri kerül majd bajba. A bővítmény önállóan is megvásárolható, a trailer pedig csatolva. 

Bővebben
2018
okt
20
Hír

Megkapta a Pókember a New Game Plus-játékmódot

0

A hatalmas kritikusi és rajongói sikert elkönyvelt Spider-Man két új frissítést is kapott a napokban, melyek közül az egyik elhozta a már nagyon vár New Game Plus-módot a játékban. Lehet most már újrázni. 

Bővebben
2018
Sze
22
Hír

A Spider-Man lett minden idők legjobban fogyó PlayStation-exkluzív címe

0

A közelmúltban debütált Insomniac-féle Spider-Man lett a legjobban fogyó exkluzív játék PlayStation-ön, olyan címeket utasítva maga mögé, mint a God of War vagy az Uncharted 4. 

Bővebben
2018
Sze
8
HírVideó

Perkálhatsz Pókember extra cuccaiért

0

Bár a tegnap megjelent Pókember nem tartalmaz miktrotranzakciókat, a játékhoz számos DLC készül, melyekért fizetni kell, mint a katonatiszt. Milliónyi biszbaszt adnak majd el, mint például a videón is látható új ruhát. 

Bővebben
2018
aug
16
HírVideó

A Pókember New Yorkban parádézik

0

Az Insomniac még egy utolsót nyom a Spider-Man marketingkampányán, néhány héttel a játék megjelenése előtt újabb előzetest készített, melyben ezúttal Pókember New Yorkban forgatja fel a világot. 

Bővebben
2018
aug
14
HírVideó

Launch trailert kapott a Spider-Man

0

Bár még közel egy hónap van hátra a Spider-Man megjelenéséig, a Sony máris kiadta annak utolsó előzetesét, a launch trailert. A megjelenés napja szeptember 7., kizárólag PlayStation 4-en. 

Bővebben
2018
aug
13
HírVideó

Itt egy kis Pókember-parádé

0

A PlayStation Access rátette a mancsát a PS4-exkluzív Pókemberre, és a játék kreatív direktora, Bryan Intihar tolmácsolásában kóstoltak bele a Spider-Man játékmenetébe. 

Bővebben
2018
Júl
20
HírVideó

Sztoritraileren a Spider-Man

0

A san diegoi Comic-Conon a Pókember is képviselteti magát, érkezett is rögtön egy a történetet elmesélő előzetes. Ha másban nem, látványvilágban biztosan erős lesz a szeptmberben megjelenő exkluzív játék. 

Bővebben
2018
ápr
14
HírVideó

Így fest akció közben Spider-Man

0

Az idei év egyik PlayStation 4-exkluzív címe lesz a Spider-Man, melyről egyre több információ lát napvilágot. A legfrissebb videón azt mutatják be a készítők, hogy is fest majd a hálószövéses küzdelem. 

Bővebben
2018
ápr
5
Hír

30 fps-re korlátozzák a Spider-Man-t PS4-en

0

Néhány információ napvilágot látott a szeptemberben megjelenő, PlayStation 4-exkluzív Spider-Man-ről. Ezek közül a legszomorúbb, hogy a játék fix 30 képkocka per másodperc sebességgel fut majd. 

Bővebben