2017
nov
1
HírVideó

Star Wars: Battlefront II launch trailer érkezett

0

Még két hét van a Star Wars: Battlefront II megjelenéséig, de az Electronic Arts már elérkezettnek látta az időt, hogy fellője a játék utolsó előzetesét, a launch trailert. Az erő legyen veled! 

Bővebben
2017
okt
20
HírVideó

Mozgásban a Battlefront II kampánya

0

A tegnapi Star Wars: Battlefront II sztoritrailere után most a Polygon jóvoltálból a valós játékmenetbe nézhetünk bele. A mellékelt felvétel a játék első három küldetéséből szemezget. 

Bővebben
2017
okt
19
HírVideó

Sztoritraileren a Star Wars: Battlefront II

0

Az Electronic Arts egy új előzetest lőtt fel az éterbe a Star Wars: Battlefront II-ből, mely ezúttal az egyjátékos módra, azaz, a kampányra koncentrál. A végleges játék november 17-én esik be az üzletekbe. 

Bővebben
2017
okt
15
Hír

Az EA megvédte a Battlefront II-t

0

Háborog az internet népe, amióta kiderült, hogy az Electronic Arts – sokak szerint – pay-to-win rendszert tett a Battlefront II-be. Azaz, pénzért olyan ládákat lehet megnyitni, mely előnyhöz juttat a játékban. 

Bővebben
2017
okt
6
HírVideó

Tekints bele a Battlefront II multijába!

0

Elrajtolt a Star Wars: Battlefront II bétatesztje, és a várakozásnak megfelelően csak úgy szaporodnak a játékba betekintést engedő videó. Az alábbi felvételen választ kaphatsz a kérdéseidre. 

Bővebben
2017
okt
3
HírVideó

Holnap indul a Battlefront 2 bétája

0

A holnapi nap kezdődik a Star Wars: Battlefront II bétatesztje, melyhez az Electronic Arts készített is egy ráhangoló előzetest. A béta első körben csak egy bizonyos csoportnak lesz elérhető. 

Bővebben
2017
okt
1
HírVideó

Star Wars: Battlefront II – ilyen lesz a kampány

0

Az Electornic Arts új előzetest adott ki a Star Wars: Battlefront II-ről, s ezúttal olyat, ami mindenkit érdekel, ugyanis most a játék kampányába leshetünk bele. Megjelenés: november 17-én. 

Bővebben
2017
Sze
26
HírVideó

Ezt kell tudnod a Battlefront II-ről

0

Most egy ötperces, narrált videó keretében tudhatsz meg mindent a Star Wars: Battlefron II-ről. A játék november 17-én érkezik, lehet készíteni a pénztárcát. Tartalomban és látványban nem lesz hiány.

Bővebben
2017
Sze
13
Hír

Ingyenes a Star Wars: Battlefront szezonbérlete

0

Idén új résszel jelentkezik a Star Wars: Battlefront, s az Electronic Arts erre akarja hangolni a jónépet: ingyenessé tette az első rész szezonbérletét mindenkinek, a játék teljes tartalommal elérhető. 

Bővebben
2017
aug
22
gamescomHírVideó

GC 2017: SW Battlefront II – az űrcsaták

0

Vélhetően hatalmasat kaszál majd az Electronic Arts az ősszel megjelenő Star Wars: Battlefront 2-n, így hülye lett volna otthon hagyni a játék előzetesét, melyen az űrcsatákba nézhetünk bele alaposabban. 

Bővebben
2017
aug
19
gamescomHírVideó

GC 2017: Kiszivárgott a Battlefront 2 expós trailere

0

Bár az Electronic Arts hétfőre tervezte a bemutatót, valahogy mégis kiszivárgott a Star Wars: Battlefront 2 gamescomos előzetese. A klipben feltűnik Yoda is, amint egy hajót vezet. 

Bővebben
2017
Júl
16
HírVideó

Battlefront II – a kampány kulisszái mögött

0

A júniusi E3-ról hiányzott a Star Wars: Battlefront II kampány, most viszont az EA kifjezetten annak szentelt egy videót, és betekintést enged a kulisszák mögé. Szereplők szólalnak meg, felvillan a sztori mód is. 

Bővebben
2017
jún
11
E3HírVideó

E3 2017: Gameplay traileren a Battlefront II

0

A Star Wars: Battlefront II az idei E3-as expó egyik húzócíme, s az Electronic Arts fel is lőtt egy gameplay trailert a játékból Sokakat a kampány mód érdekelne igazán, ebből még várunk egy jó kis anyagot. 

Bővebben
2017
máj
21
HírVideó

Fejlesztői naplón a SW: Battlefront II

0

Fejlesztői napló készült a Battlefront II-höz, melyen a játékosokat talán leginkább érdeklőd dologról, a játék kampány módjáról, és a főszereplőről, Iden Versio-ról beszélnek a készítők.

Bővebben