Star Wars: Battlefront II | Konzol Center
 
2018
dec
16
Hír

EA Access – már a Star Wars: Battlefront 2 is elérhető

0

A hatalmas botrány övezte Star Wars: Battlefront II immáron hivatalosan is bekerült a fizetős EA Access kínálatába, így aki még nem próbálta, ráteheti a mancsát a játékra. 

Bővebben
2018
dec
1
HírVideó

Bekerült a Star Wars: Battlefront II az EA Access-be

0

Bár a hivatalos bejelentés elmaradt, a Star Wars: Battlefront II szép csendben besunnyogott az EA Access kínálatába. A játékosok figyeltek fel rá, hogy bizony ez ott van, és játszható. 

Bővebben
2018
ápr
15
HírVideó

Battlefront II – érkezik az áprilisi frissítés

0

A Star Wars: Battlefront II hamarosan megkapja áprilisi frissítését, melyben egy új játkmódot találnak majd a játékosok, valamint az EA visszateszi a játékba a mikrotranzakciókat. 

Bővebben
2018
jan
27
Hír

Átalakul a Battlefront II fejlődési rendszere

0

A DICE belenyúl a Battlefront II fejlődési rendszerébe, melyről egy blogbejegyzésben írtak, azonban részleteket csak március elején árulnak el a fejlesztők. A változással párhuzamosan új tartalom is érkezik. 

Bővebben
2017
nov
26
Hír

Egy francia szenátor szerint is szerencsejáték a lootbox

0

Egyre többen szólalnak meg a Star Wars: Battlefront II körüli lootbox-botrány miatt, ezúttal egy francia szenátor véleménye szerint minősül szerencsejátéknak az ilyesfajta rendszer.

Bővebben
2017
nov
23
Hír

Az ausztrál hatóság szerint is szerencsejáték a lootbox-rendszer

0

Miután a belga szerencsejáték felügyelet kimondta, hogy a lootbox-rendszer szerencsejátéknak minősül, Ausztráliában hasonló verdiktet hozott a területért felelős hatóság. A helyzet fokozódik. 

Bővebben
2017
nov
1
HírVideó

Star Wars: Battlefront II launch trailer érkezett

0

Még két hét van a Star Wars: Battlefront II megjelenéséig, de az Electronic Arts már elérkezettnek látta az időt, hogy fellője a játék utolsó előzetesét, a launch trailert. Az erő legyen veled! 

Bővebben
2017
okt
20
HírVideó

Mozgásban a Battlefront II kampánya

0

A tegnapi Star Wars: Battlefront II sztoritrailere után most a Polygon jóvoltálból a valós játékmenetbe nézhetünk bele. A mellékelt felvétel a játék első három küldetéséből szemezget. 

Bővebben
2017
okt
19
HírVideó

Sztoritraileren a Star Wars: Battlefront II

0

Az Electronic Arts egy új előzetest lőtt fel az éterbe a Star Wars: Battlefront II-ből, mely ezúttal az egyjátékos módra, azaz, a kampányra koncentrál. A végleges játék november 17-én esik be az üzletekbe. 

Bővebben
2017
okt
15
Hír

Az EA megvédte a Battlefront II-t

0

Háborog az internet népe, amióta kiderült, hogy az Electronic Arts – sokak szerint – pay-to-win rendszert tett a Battlefront II-be. Azaz, pénzért olyan ládákat lehet megnyitni, mely előnyhöz juttat a játékban. 

Bővebben
2017
okt
6
HírVideó

Tekints bele a Battlefront II multijába!

0

Elrajtolt a Star Wars: Battlefront II bétatesztje, és a várakozásnak megfelelően csak úgy szaporodnak a játékba betekintést engedő videó. Az alábbi felvételen választ kaphatsz a kérdéseidre. 

Bővebben
2017
okt
3
HírVideó

Holnap indul a Battlefront 2 bétája

0

A holnapi nap kezdődik a Star Wars: Battlefront II bétatesztje, melyhez az Electronic Arts készített is egy ráhangoló előzetest. A béta első körben csak egy bizonyos csoportnak lesz elérhető. 

Bővebben
2017
okt
1
HírVideó

Star Wars: Battlefront II – ilyen lesz a kampány

0

Az Electornic Arts új előzetest adott ki a Star Wars: Battlefront II-ről, s ezúttal olyat, ami mindenkit érdekel, ugyanis most a játék kampányába leshetünk bele. Megjelenés: november 17-én. 

Bővebben
2017
Sze
26
HírVideó

Ezt kell tudnod a Battlefront II-ről

0

Most egy ötperces, narrált videó keretében tudhatsz meg mindent a Star Wars: Battlefron II-ről. A játék november 17-én érkezik, lehet készíteni a pénztárcát. Tartalomban és látványban nem lesz hiány.

Bővebben