2017
dec
22
Hír

Elindult a Steam és az Origin téli akciója

0

Masszív akciós listával indítja útjára a téli vásárt a Steam és az Origin, rengeteg játék kapott nyomott árcédulát. A két ünnep között lesz idő bőven átgondolni, ki mit szeretne. 

Bővebben
2017
nov
12
Hír

Hatezernél is több játék jelent meg a Steam-en idén

0

Folytatódik a PC-s játékok áradata a Steamen: még csak november közepét írjuk, de már több játké került fel a virtuális piactérre idén, mint a tavalyi évben összesen. 

Bővebben
2017
Sze
10
HírVideó

A maláj kormány letiltotta a Steamet az egész országban

0

A maláj kormány letiltotta a hozzáférést a Steamhez az egész országban, egyetlen játék miatt, amiről azt gondolta, hogy sérti az ország hitét és kultúráját. A bűnbak a Fight of Gods. 

Bővebben
2017
aug
8
Hír

Bődületes tempóban nő a Steam felhasználóinak száma

0

A Valve digitális disztribúciós platformja, a Steam aligha a videojáték ipar egyik legnagyobb sikere. Ezt jól bizonyítja, hogy a felhasználóinak száma szinte fénysebességgel nő. 

Bővebben
2015
dec
24
Hír

Elindult a Steam téli leárazása

A tegnapi nap folyamán a Valve fellőtte téli akcióját, a Steam Winter Sale-t, melynek keretében milliónyi játék vár rád akciósan Az előző évekhez képest vannak változások is. 

Bővebben
2012
dec
20
Hír

Ma indul a Steam Winter Sale

0

Több forrás is utalt ma arra, hogy a Valve ma este indítja útjára téli kiárusítását a Steam-en, kezdődik hát a Steam Winter Sale. A nyári és az őszi akcióból ítélve most is rengeteg remek játék lesz hatalmas kedvezményekkel beszerezhető PC-re.

Bővebben