2018
Júl
22
Hír

95000 Steam-felhasználót bannolt a Valve

0

A Valve a napokban nagytakarítást hajtott végre a Steamen, melyben több mint 95 ezer felhasználót tiltottak ki a hálózatról csalás miatt. Ez az eddigi rekord, tavaly sokkal kevesebb user ment a levesbe. 

Bővebben
2018
jún
23
Hír

Elrajtolt a Steam nyári vására

0

A Valve nem várt tovább, és útjára indította a nyári leárazását, mely a The Intergalactic Summer Sale címet viseli hivatalosan. A vásár július 5-ig tart, lesz benne napi akció és permanens kedvezmény is. 

Bővebben
2018
máj
26
Hír

Elindult a Steam tavaszi nagytakarítása

0

Elrajtolt a Steam tavaszi nagytakarítása, ami a Spring Cleaning Event névre hallgat. A Valve azt szeretné, ha a játékosok a könyvtáraikban lévő címeket kipucolnák, és ezért jutalmakat is osztogat. 

Bővebben
2018
máj
9
Hír

Júniusban indul a Steam nyári leárazása

0

Mint általában minden évben, idén júniusban ismét útjára indul a Steam nyári leárazása. A Steam Database tweetje szerint az akció június 21-én kezdődik, így bőven van idő gyűjtögetni és dönteni. 

Bővebben
2018
Már
28
Hír

Jól startolt a Far Cry 5 PC-n

0

Tegnap jelent meg világszerte a Far Cry 5, s egyelőre a konzolos eladásokról nincs adat, az viszont már kiderült, hogy Steam-en nagyon jól fogyott az Ubisoft belsőnézetes lövöldéje. 

Bővebben
2018
jan
8
Hír

Újabb rekordot tálalt a Steam

0

A Steam megállás nélkül növekszik, melyet semmi nem bizonyít jobban, hogy a Valve virtuális disztribúciós platformja újabb rekordot könyvelt el magának, ami felett csak pislogunk nagyokat.

Bővebben
2017
dec
20
Hír

Kína korlátozta a Steam bizonyos közösségi funkcióit

0

A kínai kommunizmus ismét lendületben, ezúttal a Steam közösségére csapott le, ugyanis péntek óta az ország blokkolja a Steam több olyan funkcióját is, mely a közösségi élményre épít. 

Bővebben
2017
nov
12
Hír

Hatezernél is több játék jelent meg a Steam-en idén

0

Folytatódik a PC-s játékok áradata a Steamen: még csak november közepét írjuk, de már több játké került fel a virtuális piactérre idén, mint a tavalyi évben összesen. 

Bővebben
2017
okt
23
Hír

A világ 100 leggazdagabbja közt a Steam és a Valve tulajdonosa

0

A Forbes Magazin közzétette a világ leggazdagabb embereinek idei listáját, és a legvagyonosabb 100-ba egy videojátékiparból megtollasodott ember is található, nevezetesen Gabe Newell. 

Bővebben
2017
okt
21
Hír

Kiszivárgott a Steam-akciók időpontja

0

Kiszivárgott a Steam év végi akcióinak időpontja, ami pletykaként kezelendő, ugyanis hivatalos megerősítés egyelőre nincs arról, hogy a Halloween, a Black Friday és a Winter Sale mikor kezdődik. 

Bővebben
2017
Sze
16
HírVideó

Megjelent a Divinity: Original Sin 2

0

A tegnapi nap folyamán megjelent a Larian Studios szinte maximális szabadságot adó RPG-je, a Divinity: Original Sin 2, mely olyan jó rajtott fogott, hogy lenyomta a Player Unknown’s Battleground-ot is. 

Bővebben
2017
Sze
10
HírVideó

A maláj kormány letiltotta a Steamet az egész országban

0

A maláj kormány letiltotta a hozzáférést a Steamhez az egész országban, egyetlen játék miatt, amiről azt gondolta, hogy sérti az ország hitét és kultúráját. A bűnbak a Fight of Gods. 

Bővebben
2017
aug
8
Hír

Bődületes tempóban nő a Steam felhasználóinak száma

0

A Valve digitális disztribúciós platformja, a Steam aligha a videojáték ipar egyik legnagyobb sikere. Ezt jól bizonyítja, hogy a felhasználóinak száma szinte fénysebességgel nő. 

Bővebben
2017
feb
19
HírVideó

PC-exkluzív játékok 2017-ben

0

A GameSpot összeszedte, hogy milyen játékok jelennek meg 2017-ben kizárólag PC-re. A mellékelt videón csak olyan címeket láthattok, melyek megjelenése gyakorlatilag egészen biztos idén. 

Bővebben