2017
feb
26
Hír

Nyolc és fél milliónál tart az Elder Scrolls Online

0

Döcögős rajtot vett annak idején az Elder Scrolls Online, azonban úgy tűnik, hogy kicsit jobb sors köszöntött az MMORPG-re. A játékból már nyolc és fél milliót adtak el.

Bővebben
2016
jan
31
HírVideó

Új kiegészítőt kap a The Elder Scrolls Online

0

A hányattatott sorsú The Elder Scrolls Online márciusban új bővítményt kap, Thieves Guild címmel. A DLC-ben egy teljesen új terület, új sztori és új ellenfelek érkeznek. 

Bővebben
2015
Júl
16
HírVideó

The Imperial City címmel jön a TESO első DLC-je

A Bethesda bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited augusztusban kibővül, s a The Imperial City címmel egy vaskos DLC-t kap. 

Bővebben
2015
jún
15
E3HírVideó

E3 2015: Kibővül a The Elder Scrolls Online

A Betesda a mai E3-as konferenciáján egy külön panelt szentelt a The Elder Scrolls Online-nak, és részletesen bemutatta, hogy mit is várhatunk az MMO-tól a közeljövőben. 

Bővebben
2015
Már
17
HírVideó

Trailert kapott az új The Elder Scrolls Online

Megjelent a The Elder Scrolls Online úgy kiegészítője PC-re, a Tamriel Unlimited, mely ebből az alkalomból kapott egy elegáns kis launch trailert. Ami ennél is fontosabb, az ez után következik. 

Bővebben
2015
jan
25
HírVideó

Eltörlik a The Elder Scrolls Online havidíját

Ahogy azt sejteni lehetett, a The Elder Scrolls Online havidíjas modelljét megszünteti a Bethesda, ugyanis a játékkal gyakorlatilag  kutya nem játszik. Mostantól szabad a pálya. 

Bővebben
2015
jan
1
Hír

Megszűnt a féléves The Elder Scrolls Online előfizetés

A The Elder Scrolls Online nagy reményekkel készült, a “következő nagy MMORPG”-ként gondoltak rá egy olyan piacon, ahol még mindig a World of Warcraft az úr. Olybá tűnik, hogy a készítők elszámolták magukat. 

Bővebben
2014
Júl
21
HírVideó

The Elder Scrolls Online – a Justice-rendszer

0

A The Elder Scrolls Online hamarosan új funkciókkal bővül, mint például a Justic-rendszer, mely lehetővé teszi, hogy bűncselekményeket hajtsunk végre és szenvedjünk el a játékban. Ez az új fícsör kapott most egy külön előzetest.

Bővebben
2014
Júl
10
HírVideó

Vaskos frissítést kap a The Elder Scrolls Online

0

Augusztus elején egy masszív frissítést kap a The Elder Scrolls Online, s az MMORPG életében ez olyan fontos állomás, hogy a Zenimax Online Studios egy külön videóban részletezi, hogy mit is várhatunk a foltozástól.

Bővebben
2014
ápr
8
Hír

The Elder Scrolls Online – erre számíts!

0

Valljuk be, nem könnyű döntés az, hogy vajon egy MMORPG megéri-e a havi előfizetési díjat, még akkor sem, ha olyan címről van szó, mint a The Elder Scrolls Online. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget a mellékelt videóval. 

Bővebben
2014
ápr
4
Hír

Megjelent a The Elder Scrolls Online

0

A mai nap ünnep a MMORPG rajongóknak, ugyanis megjelent a The Elder Scrolls Online a Bethesda gondozásában. Felpörögtek a szerverek, lehet nyüstölni a játékot, melyből egy klassz infografika is érkezett. 

Bővebben
2014
feb
20
HírVideó

Fejlesztői naplón a The Elder Scrolls Online

0

Egy vaskos, hétperces fejlesztői naplóval ad életjelt magáról a hamarosan megjelenő The Elder Scrolls Online, melyen leginkább a játék kraft-rendszeréről lesz szó, egyéb hasznos fejlesztői információkkal megspékelve.

Bővebben
2014
feb
2
HírVideó

The Elder Scrolls: Online Imperial Edition kicsomagolva

0

A Bethesda a napokban leplezte le a The Elder Scrolls: Online limitált, gyűjtői kiadását, az Imperial Edition-t, melyet most élőben is megnézhettek, hogyan is fest valójában. A csomagért igen borsos árat kell fizetni.

Bővebben
2014
jan
30
Hír

The Elder Scrolls Online cinematic trailer

0

A Bethesda egy meglehetősen hosszú, és tartalmas előzetest tolt a rajongók elé a hamarosan megjelenő The Elder Scrolls Online MMORPG-ből, melyre aztán tényleg nem fanyaloghatnak azok, akik kedvelik a sorozatot.

Bővebben