The Evil Within 2 | Konzol Center
2018
feb
15
HírVideó

Belső nézetet kapott a The Evil Within 2

0

Egy ingyenes frissítés keretében FPS-módot kapott a The Evil Within 2, melynek köszönhetően a teljes kampány végigjátszható belső nézetből. Egy előzetesen mutatjuk meg, milyen is az. 

Bővebben
2017
dec
10
Hír

Elérhető a The Evil Within 2 demója

0

Hamarosan nyakunkon a karácsony, és a Bethesda egy remek időzítéssel tette elérhetővé a The Evil Within 2 demóját abban a reményben, hogy még több vásárlót állíthat maga és a játék mellé. 

Bővebben
2017
dec
3
HírVideó

Így fest a The Evil Within 2 belső nézetből

0

Ha valaki kedvet kapott ahhoz, hogy a Resi 7 mintájára belső nézetből játssza végig a The Evil Within 2-t, annak nincs nehéz dolga, ugyanis pár beállítással mindez elérhető. Csak PC-n működik. 

Bővebben
2017
okt
23
HírVideó

Így fest belső nézetből a The Evil Within 2

0

A napokban megjelent The Evil Within 2 egy külsőnézetes akciójáték, azonban a játékban egy easter egg miatt elővarázsolható a belső nézet. Mivel nem ez a rendeltetésszerű használat, meglepetések érnek majd! 

Bővebben
2017
okt
14
HírVideó

A The Evil Within 2 nem kapott PS4 Pro-támogatást

0

Az eddig megjelent tesztek alapján a The Evil Within 2 jobban sikerült, mint az első része, nem kis mértékben köszönhető ez a jobb technónak. Sajnos azonban PS4 Pro-támogatást nem kapott a játék. 

Bővebben
2017
okt
7
Hír

Ez a The Evil Within 2 gépigénye

0

A Bethesda közzétette a The Evil Within 2 gépigényét, kiderült, hogy milyen vas kell majd a horrorkaland alá. Senkinek nem kell pánikrohamot kapnia, bár memória kell majd alá. 

Bővebben
2017
Sze
28
HírVideó

The Evil Within 2 – Theodor atya

0

A The Evil Within 2-ben nem csak Sebastiano nyomoz a lánya után, hanem Theodor atya is keresi Lilyt. A legújabb előzetesen a pap mutatkozik be, aki nem is olyan szent, mint hinnénk. 

Bővebben
2017
Sze
22
HírVideó

Tudj meg mindent a The Evil Within 2-ről

0

A Bethesda lehetőséget biztosított a sajtó képviselőinek, hogy jó vastagon megmártózzanak a The Evil Within 2-ben. A következő videón mindent megtudhatsz a játékról: feladványok, bossharc és felfedezés. 

Bővebben
2017
Sze
13
HírVideó

The Evil Within 2 – verseny az idővel

0

Nem csupán förtelmes rémségek és borzalmak nehezítik a dolgunkat majd, hanem az idővel is versenyeznünk kell a The Evil Within 2-ben. Erről szól a legújabb előztes is, hogy ez miként is történik majd.

Bővebben
2017
Sze
2
HírVideó

The Evil Within 2 – bemutatkozik a gonosz Guardian

0

A The Evil Within 2 új előzetesen paráztatja az érdeklődöket, melyen a játék egyik főellenfele, Guardian mutatkozik be. Október 13-ig döntheted el, hogy részese akarsz-e lenni a kalandnak megjelenésekor. 

Bővebben
2017
aug
17
HírVideó

The Evil Within 2 – a pszichopata fotós

0

A horrorjáték főhősének nem csak eltorzult lényekkel, hanem időnként emberekkel is meg kell majd küzdenie, még akkor is, ha olyan borult elméről van szó, mint Stefano Valentini, a fotós. Róla szól az új előzetes. 

Bővebben
2017
Júl
21
HírVideó

A The Evil Within 2 borzolja a kedélyeket

0

A Bethesda friss előzetest tett közzé az októberben megjelenő The Evil Within 2-ből, melyet majd végigjátszva sok embernek fordul meg a fejében, hogy akar-e gyereket vállalni. Az előrendelőknek plusz tartalom jár. 

Bővebben
2017
jún
13
E3HírVideó

E3 2017: Gameplay traileren a The Evil Within 2

0

A tegnap bemutatott The Evil Within 2 ma már gazdagodott egy gameplay trailerrel, melynek főhőse ismét Sebastian Castellanosnak. Ezúttal a lánya megmentéséért indul harcba a különféle borzalmakkal. 

Bővebben
2017
jún
12
E3HírVideó

E3 2017: The Evil Within 2 leleplezés

0

Szintln lehetett tudni róla már, de a hivatalos leleplezés a Bethesdára várt az expón: folytatást kapott a The Evil Within. A játék október 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Bővebben