The Last of Us: Part II | Konzol Center
 
2018
dec
23
Hír

Lángoló autóval kíván boldog karácsonyt a Naughty Dog

0

A Naughty Dog stílusosan szolgáltatja idén a karácsony melegét, egy ingyenesen letölethető dinamikus témát ad ajándékba, melyen egy lángoló autó láthatható a The Last of Us: Part II-ből. 

Bővebben
2018
dec
20
Hír

Az olasz Amazon szerint márciusba jön a The Last of Us: Part II

0

Hivatalos bejelentés még nem is volt, de az olasz Amazon már tudni véli, hogy mikor jelenik meg a The Last of Us: Part II. Holnlapjuk információja szerint már jövő év márciusában játszhatunk vele. 

Bővebben
2018
Júl
11
Hír

Társat kap Ellie a The Last of Us: Part II-ben

0

Még senki sem tudja pontosan, hogy vajon felbukkan-e a The Last of Us: Part II-ben Joel, az első rész főszereplője, azonban ma kiderült, hogy Ellie-nek lesz egy nem játszható társa a játékban.

Bővebben
2018
jún
13
E3HírVideó

E3 2018: Brutális lesz a The Last of Us: Part II

0

A Sony konferenciáján tátott szájjal nézte végig a közönség a The Last of Us II gameplay bemutatóját, mely bizony nem fog szűkölködni (öncélú) erőszakban. Ez tényleg nem gyerekeknek való cucc lesz. 

Bővebben
2018
feb
20
Hír

The Last of Us: Part II – kutyatársat kap Ellie

0

A The Last of Us: Part II fejlesztése javában zajlik, s a játék direktora újabb információt osztott meg a közösséggel azzal kapcsolatban: a játékban szerepet kap majd egy kutya, vélhetően Ellie társa lesz. 

Bővebben
2017
okt
31
HírVideó

Mozgásban a The Last of Us Part II

0

A tegnapi esti Paris Games konferencián a Sony többek között bemutatta, hogyan is fest mozgásban a The Last of Us Part II. A videó levetítését követően nagy taps és ováció fogadta a játékot. Íme. 

Bővebben
2016
dec
4
HírVideó

Hivatalos a The Last of Us: Part II

0

A tegnap esti PlayStation Experience-n durrant el a nagy hír, hogy folytatást kap a The Last of Us. Ellie és Joel kalandja folytatódik, bár egyelőre megjelenési dátum az nincs hozzá. 

Bővebben