2017
okt
5
Hír

Tölthető a The Witcher 3 PS4 Pro-foltja

0

Hosszú-hosszú várakozás után végre tölthető a The Witcher III: Wild Hunt PlayStation 4 Pro-ra készült foltja, mely a 4K-támogatást hozta el a konzol tulajdonosainak. 

Bővebben
2017
Sze
9
Hír

4K-frissítést kap a The Witcher 3

0

A CD Projekt RED korábban határozottan állította, hogy a The Witcher 3: Wild Hunthoz nem készítenek grafikai frissítést, most mégis kidertül, hogy az már javában készül. Még idén befuthat. 

Bővebben
2017
máj
26
HírVideó

Elindult a Gwent publikus bétája

0

A Gwent publikus bétája elindult, melyet PC-ről itt lehet elérni. A konzolon játszók pedig a virtuális piacterekről tudják leszedni az alkalmazást. A CD Projekt készített egy külön trailert is az alkalomhoz. 

Bővebben
2016
aug
30
HírVideó

Mától kapható a The Witcher 3 GOTY Edition

0

A mai naptól kapható a The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition, mely a 16 ingyenes DLC mellett a két fizetős bővítményét is tartalmazza. A csomag ára 50 dollár, most jött hozzá egy utolsó előzetes. 

Bővebben
2016
aug
29
Hír

Még mindig fossa a pénzt a The Witcher 3

0

A The Witcher-sorozatot készítő lengyel CD Projekt RED közzétette az idei első féléves pénzügyi jelentését, melyből kiderült, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt még mindig szépen hoz a konyhára. 

Bővebben
2016
aug
12
HírVideó

A hónap végén jelenik meg a Witcher 3 Game of the Year Edition

0

A CD Projekt bejelentette, hogy augusztus 30-án jelenik meg világszerte a The Witcher 3: Wild Hunt GOTY, melyet néhány régióban Complete Edition-nek hívnak majd. A játék az összes DLC-t tartalmazza, 50 dollár lesz az ára. 

Bővebben
2016
Júl
6
Hír

Jön a The Witcher 3 Game of the Year kiadása

0

A mai nap folyamán szivárgott ki az információ, miszerint hamarosan érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year kiadás, melyet később a CD Projekt is megerősített. A csomag az összes DLC-vel együtt érkezik. 

Bővebben
2016
jún
5
HírVideó

The Witcher 3: Blood and Wine teljesítményteszt

0

A Digital Foundry szétkapta a The Witcher 3: Blood and Wine két konzolos és PC-s verzióját, melyből kiderült, hogy a játék még mindig PC-n fut a legjobban, bár a konzolos változatok teljesítménye javult. 

Bővebben
2016
máj
31
HírVideó

The Witcher 3 – útjára indult az új DLC

0

A mai naptól játszható a The Witcher 3: Wild Hunt utolsó bővítménye, a Blood & Wine, s a Kotaku jóvoltából meg tudjuk mutatni a DLC első 10 percét. Természetesen az anyag spoileres, mondani se kell! 

Bővebben
2016
máj
29
Hír

The Witcher 3 – jön az 1.2-es patch

0

Masszív foltozást kap a napokban a The Witcher 3: Wild Hunt, a már ki tudja hanyadik javítás ezúttal masszív lesz. Legjobban talán a Gwent-játékosok örülnek majd neki. 

Bővebben
2016
máj
28
HírVideó

The Witcher 3: Blood and Wine gameplay

0

Gyakorlatilag már csak órák vannak a The Witcher 3: Blood and Wine DLC megjelenéséig, s a GameSpot jóvoltából most belekukkanthatunk a bővítmény játémenetébe. Természetesen spoileres az anyag. 

Bővebben
2016
máj
24
HírVideó

The Witcher 3: Blood & Wine DLC launch trailer

0

A The Witcher 3: Wild Hunt utolsó bővítménye, a Blood and Wine egy hét múlva lesz elérhető, s a CD Projekt máris fellőtt a 30 órás bővítmény launch trailerét. Izgalmas kalandra számíthatunk! 

Bővebben
2016
jan
14
Hír

A számok tükrében a The Witcher 3

0

A The Witcher 3: Wild Hunt egy rakat díjat besöpört tavaly, többek között az év játéka is lett, s most a szoftvert készítő CD Projekt RED most néhány érdekes számot elárult a játékról. 

Bővebben
2015
dec
29
HírVideó

Nagyfelbontású modot kapott a The Witcher 3

A The Witcher 3 HD Reworked Project azt a célt tűzte ki magának, hogy az idei év játékának alapból is tetszetős külsejét még csinosabbá tegye, és HD textúrákkal lássák el a PC-s verziót. 

Bővebben