2013
Júl
26
Hír

Kétmillió Torchlight 2 már gazdára talált

0

Sokan szeretnének kétmillió példányt eladni egyetlen játékból, s bár ez még nagyon messze van az ipar rekordjaitól, egy kis csapat esetében, mint a Runic Games ez óriási teljesítménynek számít. Büszkén jelentették be azonban, hogy ez a Torchlight 2-nek sikerült.

Bővebben
2013
jan
3
HírVideó

Egymillió felett a Torchlight 2

0

Tavaly ősszel debütált a Runic Games nevével fémjelzett PC-exkluzív játék, a Torchlight 2, s ez a rövidke idő is elég volt ahhoz, hogy egy jelentős mérföldkövet lépjen át a szemet gyönyörködtető játék.

Bővebben
2012
Sze
1
HírVideó

Torchlight 2 megjelenés és launch trailer

0

A Runic Games elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa a soron következő RPG-jük, a Torchlight 2 launch trailerét, s ezzel párhuzamosan azt is elárulták, hogy mikortól lesz elérhető a játékuk.

Bővebben
2012
Júl
24
Hír

A Torchlight II nagyobb világot ígér

0

Sokan a Diablo III riválisának tartják a Torchlight II-t, melynek már korábban meg kellett volna jelenni, mint a Blizzard üdvöskéje, de többszörös halasztásokat kellett elszenvednie. Egy infografika leleplezi a játék világának méreteit.

Bővebben
2011
dec
30
Hír

2012 – az RPG-k éve

0

Az elmúlt néhány hónap 2011 legjobb játékait hozta el, az Uncharted-tól a Skyrimig, s szinte minden műfajból akadt egy-egy átlagon felüli darab. 2012-re előretekintve egy dolog biztos: ez lesz minden idők talán legjobb éve az RPG rajongók számára.

Bővebben