2018
Júl
14
Hír

Az Assassin’s Creed egykori producere csodálkozik a sorozat sikerén

0

Az Assassin’s Creed egykori producere, a nem mellesleg bájos Jade Raymond elárulta, hogy maga is meglepődött a fencsájz sikerén, ugyanis az Ubisoft annak idején mindössze három részt tervezett belőle. 

Bővebben
2018
Már
25
Hír

Új stúdiókat nyit az Ubisoft Indiában és Ukrajnában

0

Az Ubisoft kiterjesztette fejlesztői bázisát, és két új stúdiót nyit Ukrajnában és Indiában. Utóbbi a már meglévő pune-i egység mellé, előbbi pedig a kijevi stúdió mellé sorakozik fel. 

Bővebben
2018
Már
15
Hír

E3 2018: Bejelenthetik a következő Splinter Cell-játékot

0

Elég nagy a valószínűsége annak, hogy a francia Ubisoft az idei E3-on bejelenti a következő Splinter Cell-játékot. A játék adatlapja a kanadai Amazonon tűnt fel, le is kapták onnan gyorsan. De nem eléggé. 

Bővebben
2017
dec
10
Hír

Késik a Far Cry 5 és a The Crew 2

0

Az Ubisoft bejelentette, hogy két,  a közeljövőben megjelenő játékát is elcsúsztatta, melyek közül az egyik csak egy hónapot, míg a másik többet fog csúszni. 

Bővebben
2017
Sze
5
Hír

Terjeszkedik az Ubisoft Kanadában

0

Az Ubisoft ma délután egy livestream-en jelentette be, hogy hatalmas beruházásba kezd Kanadában, két új stúdiót is nyit az elkövetkezendő tíz évben, munkahelyek százait létrehozva. 

Bővebben
2017
jún
24
HírVideó

Mozgásban a Beyond Good and Evil 2

0

Az E3 talán legnagyobb meglepetése volt, amikor az Ubisoft bejelentette a Beyond Good and Evil 2-t, de mozgásban nem mutatta meg az új címet. Most viszont igen, Michel Ancel kommentárjával. 

Bővebben
2017
máj
27
HírVideó

Leleplezték a Far Cry 5-t

0

Az Ubisoft ígéretének megfelelően leleplezte a Far Cry 5-öt, mely Montana államban játszódik majd, s melyben egy gonosz szekta tevékenységének a végére kell pontot tennie a játékosoknak. 

Bővebben
2017
ápr
19
Hír

Két új stúdiót nyit az Ubisoft Európában

0

Az Ubisoft két új stúdiót nyit Európában, mellyel több mint 100 munkahelyet hoz létre. Az egyik Németországban, a másik pedig otthon, Franciaországban lesz.

Bővebben
2016
Sze
24
Hír

Nem biztos a jövő évi Assassin’s Creed

0

Az Ubisoft elnök-vezérigazgatója elárulta, hogy a forradalmian új Assassin’s Creed-játék akkor jelenik majd meg, amikor elkészül (hú, ki gondolta volna?!), s ez egyáltalán nem biztos, hogy 2017-ben lesz. 

Bővebben
2016
jún
23
Hír

Csak idő kérdése és felvásárolják az Ubisoftot

0

Az elmúlt egy évben rengeteg borsot tört az Ubisoft orra alá a Vivendi azzal, hogy szépen elkezdte felvásárolni a cég részvényeit. Múlt héten egy újabb tranzakcióval a részesedés tovább nőtt, közeleg a franciák végzete.

Bővebben
2016
jún
6
E3Vélemény

E3 2016: Senki ne higgyen az Ubisoftnak!

0

Nincs talán annál nagyobb szégyen kiadó számára, amikor egy olyan videó kerül fel a netre, melyben megmutatják, hogy köszönő viszonyban sincs a végleges játék azzal, amit a bemutatón ígértek. Így járt most az Ubisoft! 

Bővebben
2016
Már
18
Hír

A The Division direktora elhagyta az Ubisoftot

0

Meglepő hír, hogy a napokban megjelent The Division direktora elhagyta az Ubisoftot, és a Hitmant készítő IO Interactive csapatához csatlakozott. Az úriember még azt se várta meg, hogy a játék megjelenjen. 

Bővebben
2016
feb
28
Hír

Segítségért kiált az Ubisoft

0

Nagy bajban van a francia kiadóóriás, olyannyira, hogy segítségért fordult a nyilvánossághoz Kanadában, és direkt befektetőket keres annak érdekében, hogy a Vivendi felvásárlását megelőzze. 

Bővebben
2016
feb
20
Hír

Az Ubisoft a multiplayer-fókuszú játékokra áll át

0

Elég csak egy pillantást venni az Ubisoft jelenlegi kínálatára, és könnyen észrevehető, hogy a kiadó a háttérben csavart egyet üzleti elképzelésein, s mintha nyitott volna a többjátékos játékélmény felé. 

Bővebben