2017
dec
10
Hír

Késik a Far Cry 5 és a The Crew 2

0

Az Ubisoft bejelentette, hogy két,  a közeljövőben megjelenő játékát is elcsúsztatta, melyek közül az egyik csak egy hónapot, míg a másik többet fog csúszni. 

Bővebben
2017
Sze
5
Hír

Terjeszkedik az Ubisoft Kanadában

0

Az Ubisoft ma délután egy livestream-en jelentette be, hogy hatalmas beruházásba kezd Kanadában, két új stúdiót is nyit az elkövetkezendő tíz évben, munkahelyek százait létrehozva. 

Bővebben
2017
jún
24
HírVideó

Mozgásban a Beyond Good and Evil 2

0

Az E3 talán legnagyobb meglepetése volt, amikor az Ubisoft bejelentette a Beyond Good and Evil 2-t, de mozgásban nem mutatta meg az új címet. Most viszont igen, Michel Ancel kommentárjával. 

Bővebben
2017
máj
27
HírVideó

Leleplezték a Far Cry 5-t

0

Az Ubisoft ígéretének megfelelően leleplezte a Far Cry 5-öt, mely Montana államban játszódik majd, s melyben egy gonosz szekta tevékenységének a végére kell pontot tennie a játékosoknak. 

Bővebben
2017
ápr
19
Hír

Két új stúdiót nyit az Ubisoft Európában

0

Az Ubisoft két új stúdiót nyit Európában, mellyel több mint 100 munkahelyet hoz létre. Az egyik Németországban, a másik pedig otthon, Franciaországban lesz.

Bővebben
2016
Sze
24
Hír

Nem biztos a jövő évi Assassin’s Creed

0

Az Ubisoft elnök-vezérigazgatója elárulta, hogy a forradalmian új Assassin’s Creed-játék akkor jelenik majd meg, amikor elkészül (hú, ki gondolta volna?!), s ez egyáltalán nem biztos, hogy 2017-ben lesz. 

Bővebben
2016
jún
23
Hír

Csak idő kérdése és felvásárolják az Ubisoftot

0

Az elmúlt egy évben rengeteg borsot tört az Ubisoft orra alá a Vivendi azzal, hogy szépen elkezdte felvásárolni a cég részvényeit. Múlt héten egy újabb tranzakcióval a részesedés tovább nőtt, közeleg a franciák végzete.

Bővebben
2016
jún
6
E3Vélemény

E3 2016: Senki ne higgyen az Ubisoftnak!

0

Nincs talán annál nagyobb szégyen kiadó számára, amikor egy olyan videó kerül fel a netre, melyben megmutatják, hogy köszönő viszonyban sincs a végleges játék azzal, amit a bemutatón ígértek. Így járt most az Ubisoft! 

Bővebben
2016
Már
18
Hír

A The Division direktora elhagyta az Ubisoftot

0

Meglepő hír, hogy a napokban megjelent The Division direktora elhagyta az Ubisoftot, és a Hitmant készítő IO Interactive csapatához csatlakozott. Az úriember még azt se várta meg, hogy a játék megjelenjen. 

Bővebben
2016
feb
28
Hír

Segítségért kiált az Ubisoft

0

Nagy bajban van a francia kiadóóriás, olyannyira, hogy segítségért fordult a nyilvánossághoz Kanadában, és direkt befektetőket keres annak érdekében, hogy a Vivendi felvásárlását megelőzze. 

Bővebben
2016
feb
20
Hír

Az Ubisoft a multiplayer-fókuszú játékokra áll át

0

Elég csak egy pillantást venni az Ubisoft jelenlegi kínálatára, és könnyen észrevehető, hogy a kiadó a háttérben csavart egyet üzleti elképzelésein, s mintha nyitott volna a többjátékos játékélmény felé. 

Bővebben
2016
feb
13
Hír

Jön a Watch Dogs 2, nincs Assassin’s Creed idén

0

Még januárban szellőztette meg a Kotaku, hogy hosszú évek óta most nem lesz először teljes értékű Assassin’s Creed, s a hír most már hivatalos, ugyanis az Ubisoft megerősítette. Jön viszont a Watch Dogs 2. 

Bővebben
2015
nov
17
Hír

Lemezes kivitelben is megjelenik a Zombi

Az Ubisoft bejelentette, hogy a hajdan Wii U-ra megjelent, később digitális formában más platformokon is elérhetővé vált Zombi jövőre lemezes formában is megjelenik Xbox One-ra és PS4-re 

Bővebben
2015
nov
16
Hír

Rainbow Six Siege – megveszed a DLC-t, vagy szívsz

Az Ubisoft nem túl elegáns húzással próbálja meg rávenni a Rainbow Six: Siege vásárlóit arra, hogy további pénzeket költsenek a DLC-kre: ha nem teszik, több száz órát szívnak azzal, ami másnak egy gombnyomás. 

Bővebben