2017
Sze
12
Hír

UK Charts – az év legnagyobb rajtja volt a Destiny 2

0

Tarolt a brit videojáték-toplistán a Destiny 2 azzal, hogy az év legerősebb rajtját tudta produkálni. A siker ellenére azonban nem volt olyan népszerű, mint az első rész. 

Bővebben
2017
jún
26
Hír

Szégyen, de megint a Gran Theft Auto V vezeti a brit toplistát

0

Akármilyen minőségben is tették össze, akármilyen jó is volt, valami nagyon nincs rendben ott, ahol egy közel négyéves játék vezeti a brit toplistát. A múlt héten megint ezt történt, ismét csúcson a GTA V! 

Bővebben
2017
jún
5
Hír

UK charts: 1998 óta nem végzet Tekken első helyen

0

A múlt héten jelent meg a Tekken 7, és olyat tett, amire a sorozatban nagyon régen nem volt példa: rögtön az első helyen nyitott a brit szigetek eladási toplistáján. 19 éves rekordot döntött meg. 

Bővebben
2017
Már
15
Hír

UK Charts – Tarolt a Ghost Recon: Wildlands

0

Az idei év legjobb rajtját produkálta a Ghost Recon: Wildlands az Egyesült Királyságban, az Ubisoft elégedetten dőlhet hátra a karosszékben, a hír hallatán. Maga mögé utasított a játék mindenkit múlt héten. 

Bővebben
2017
Már
6
Hír

UK Charts – tarolt a Horizon: Zero Dawn

0

Combos rajtott vett a Horizon: Zero Dawn, és egyből történelmet is írt: korábban nem volt még olyan új IP, amiből ennyi fogyott volna megjelenésekor PlayStation 4-en. 

Bővebben
2017
feb
27
Hír

A For Honor ragaszkodik a brit toplista első helyéhez

0

Annak ellenére, hogy eladásai 72 százalékkal visszaestek, az Ubisoft-féle For Honor még mindig vezeti a brit toplistát. Még az se segített, hogy a Halo Wars 2 megjelent. 

Bővebben
2017
jan
30
HírVideó

UK Charts – a Resident Evil 7 fogyott a legjobban

0

Gyakorlatilag a január egyetlen normális megjelenése volt a múlt heti Resident Evil 7, így senkit nem lepett meg, hogy a legnépszerűbb játék lett az Egyesült Királyságban. Xbox One-ra viszont alig vitték. 

Bővebben
2017
jan
16
Hír

A Grand Theft Auto V volt a legnépszerűbb játék Angliában

0

A címmel semmi gond nem lenne, ha mondjuk ez egy 2014-es hír lenne, de bármilyen hihetetlen, ez a múlt hétre  vonatkozik. Az Egyesült Királyságban a GTA 5-ből fogyott a legtöbb múlt héten. 

Bővebben
2016
dec
29
Hír

Az új Call of Duty volt a csúcsdísz a karácsonyfa tetején

0

Sorozatban három hete nem talált legyőzőre a Call of Duty: Infinite Warfare az Egyesült Királyságban, a karácsony hetében is az Activision játéka fogyott a legnagyobb példányszámban. 

Bővebben
2016
Sze
6
Hír

UK Charts – ismét az Overwatch az első

0

Három helyet felkúszva ismét a Blizzard-féle Overwatch volt a legnépszerűbb játék az Egyesült Királyságban az elmúlt héten. A World of Warcraft új megjelenőként a harmadik helyen nyitott. 

Bővebben
2016
ápr
18
Hír

UK Charts – tarolt a Dark Souls III

0

A From Software szerepjátéka mindent letarolt az Egyesült Királyságban a múlt héten, nem volt kihívója a mazo-szimulátornak, semmilyen platformon, semmilyen műfajban. 

Bővebben
2016
Már
14
Hír

UK Charts – rekorder lett a The Division

0

A The Division múlt heti megjelenése alaposan felforgatta a brit videojáték-piacot, s mindenkit kíméletlenül maga mögé parancsolt az eladási toplistán. Csak úgy mellékesen, még rekorder is lett. 

Bővebben
2016
feb
29
Hír

UK Charts – a Far Cry Primal lett a befutó

0

Befutott a Chart-Track jóvoltából a brit videojáték piac múlt heti teljesítménye, melyből kiderült, hogy új megjelenőként a Far Cry Primal mindent vitt. 

Bővebben
2016
feb
1
Hír

UK Charts – LEGO-val bíbelődtek a britek

0

Az elmúlt héten az Egyesült Királyságban meglepetésre nem valamelyik Call of Duty, vagy éppen az aktuális FIFA kötötte le a videojátékosok figyelmét, hanem brit barátaink nekiálltak legózni. 

Bővebben