2018
máj
20
Hír

Aranylemezen a Vampyr

0

A Dontnod egy Twitter-bejegyzésben tudatta a világgal, hogy semmi sem ment meg minket a Vampyr érkezéstől, a játék munkálatai befejeződtek, azt már aranylemezre is préselték. 

Bővebben
2018
máj
5
HírVideó

Akcióban a Vampyr

0

A Dontnod legújabb produktuma, a Vampyr napra pontosan egy hónap múlva jelenik meg, s a készítők most egy meglehetősen akciódús trailert dobtak oda a játékra éhes közönségnek. Június 5-én jelenik meg. 

Bővebben
2018
ápr
5
HírVideó

Sztorielőzetesen a Vampyr

0

Egy  hónap múlva kerül piacra a Vampyr, s a játékot készítő Dontnod most egy videóban foglalja össze azt, amit a játék történetéről tudni kell. PS4, Xbox One és PC platformokon keresd majd a játékot. 

Bővebben
2018
feb
11
HírVideó

Június elején érkezik a Vampyr

0

A DONTNOD Entertainment websorozatának utolsó részében tette közzé, hogy a Vampyr június 5-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az utolsó epizód címe: Történetek a sötétből. 

Bővebben
2018
jan
18
HírVideó

Vampyr – így készülnek a vérszívók

0

Elérhető a múlt héten bejelentett websorozat első epizódja a Vampyr-hoz, melyen a vérszívók készítéséről lesz szó. Az első epizód címe Making Monsters. A kész játék tavasszal érkezik, egyelőre ismeretlen dátummal. 

Bővebben
2018
jan
13
HírVideó

Websorozatot kap a Vampyr

0

A Focus Home Interactive és a  Dontnod Entertainment bejelentette, hogy négyrészes websorozatot készít a Vampyr megjelenése előtt. Az anyag a játék születésének részleteit mutatja majd be. 

Bővebben
2017
Sze
21
Hír

Már idén nem jelenik meg a Vampyr

0

Bár eredetileg novemberre tervezték a megjelenést, a DontNod mégis úgy döntött, hogy jövőre csúsztatja a Vampyr címre keresztelt szerepjátékát. Meg is magyarázták, hogy miért. 

Bővebben
2017
jún
13
E3HírVideó

E3 2017: Mozgásban a Vampyr

0

A Dontnod tolmácsolásában elkalandozhatunk London utcáira, Dr. Jonathan Ried bőrében a novemberben megjelenő Vampyr-ban. Ezúttal gameplay videót hoztak össze a fejlesztők. 

Bővebben
2017
jún
8
HírVideó

E3 2017: Vampyr előzetes

0

Befutott a Vampyr expós előzetese, melyben egy dekányi játékmenet sincsen, így továbbra is óriási kérdőjel, hogy milyen lesz a végeredmény. A videón Dr. Jonathan Reid, a sebész kapja a főszerepet. 

Bővebben
2016
dec
27
HírVideó

Sztori traileren a Vampyr

0

A Dontnod Entertainment által készülő Vampyr most egy csinos kis sztori trailert kapott, melyben a játék főhősével, Jonathan Reid doktorral ismerkedhetünk meg kicsit jobban. 

Bővebben
2016
aug
27
HírVideó

Mozgásban a Vampyr

0

Nagyon hangulatos előzetes érkezett a Vampyr-ból, melyet nagy részben már az E3-on láthattunk pre-alpha állapotban. Nézd meg akcióban a doki-vámpírt, Jonathan Reid-et! 

Bővebben
2016
jún
18
E3HírVideó

E3 2016: Akcióban a Vampyre

0

Az 1918-ban, Londonban játszódó Vampyre most végre hosszabban is megmutatja magát. A játékra viszonylag sokat kell még várni, ugyanis az csak 2017-ben jelenik meg, PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. 

Bővebben
2016
jún
11
E3HírVideó

E3 2016: Felbukkant a Vampyr

0

A Dontnod Entertainent bizonyára nem akarta, hogy a hétfőn kezdődő E3 előtt kikerüljön legújabb játékuk, a Vampyr előzetese, azonban ezúttal mégis ez történt. Az első valódi trailer a játékból. 

Bővebben
2015
jún
20
HírVideó

Vampyr címmel készít játékot a Life is Strange fejlesztője

Az epizodikus kalandjáték, a Life is Strange fejlesztője új játékon dolgozik, mely Vampyr címmel jelenik meg valamikor a jövőben. Itt az első látnivaló a játékból. 

Bővebben