visszafelé kompatibilitás | Konzol Center
 
2018
Júl
18
Hír

Bővül a visszafele kompatibilis játékok arzenálja

0

A Microsoft két új játékot pakolt be a visszafelé kompatibilis játékok kupacába, így az Xbox One tulajdonosai még több játéknak örvendezhetnek kedvelt masinájukon. Ráadásul az egyi kifjezetetten jó cím. 

Bővebben
2018
máj
5
Hír

Tovább bővül a visszafelé kompatibilis játékok arzenálja

0

Természetesen Xbox One-ról beszélünk: újabb két játékkal bővült az a szó szerint több száz játék, amit a Microsoft konzolján lehet játszani még az előző generációból. A program rendkívül sikeres.

Bővebben
2018
ápr
11
Hír

19 újabb játék lesz visszafelé kompatibilis

0

A Microsoft bejelentette, hogy 19 eredeti Xbox-játék lesz áprilisban játszható Xbox One-on a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően. A repertoár már eddig is tekintélyesre dagadt. 

Bővebben
2017
feb
12
HírVideó

Gyorsabban fut a GTA IV Xbox One-on

0

A Grand Theft Auto IV néhány napja elérhető az Xbox visszafele kompatibilitási programjában, s a Digital Foundry gyorsan meg is nézte, hogy fut a játék Xbox One-on. 

Bővebben
2016
dec
18
Hír

Már a Bully is visszafele kompatibilis Xbox One-on

0

A Microsoft nem sajnálja az időt és az energiát arra, hogy újabb és újabb játékokat préseljen bele a visszafele kompatibilitási programjába. Mostantól az egyik nagy közönségkedvenc is elérhető. 

Bővebben
2016
Júl
21
Hír

Már a Sonic 4 is visszafele kompatibilis

0

Az Xbox One visszafele kompatibilitási kalapjába újabb nyolc játék került be mai nap, melyet még délelőtt Ekim szellőztetett meg, s késbb a Microsoft megerősített. 

Bővebben
2016
Júl
10
HírVideó

Jobban fut a Red Dead Redemption Xbox One-on

0

Bekerült az Xbox One visszafele kompatibilitási programjába a héten az Xbox One, s a Digital Foundry kiváncsi volt arra, hogyan is muzsikál a nem éppen mai játék a konzolon. Összehasonlító videó. 

Bővebben
2016
Júl
3
Hír

Ezek a játékok visszafelé kompatibilisek Xbox One-on

0

Időről-időre közzétesszük azt a Microsoft által kiadott teljes listát, mely az adott pillanatban Xbox One-ra elérhető, visszafelé kompatibilis címeket tartalmazzák. Már 200 játék felett járunk, s a lista folyamatosan bővül. 

Bővebben
2016
máj
21
Hír

Xbox One visszafelé kompatibilitási lista

0

A közelmúltban ismét frissült az Xbox One-on játszható Xbox 360-as játékok listája, immáron 170 játék büszkélkedhet ezzel a virtuális plecsnivel. Most egy csokorba szedtük az összes elérhető címet. 

Bővebben
2016
máj
15
Hír

Már a többlemezes játékok is visszafelé kompatibilisek Xbox One-on

0

Ki gondolta volna, hogy egy egyszerű lemezcsere megakadályozza azt, hogy egy Xbox 360-as játék visszafelé kompatibilis legyen Xbox One-on? Pedig mindeddig így volt, nem kis fejtörést okozva a mérnököknek. 

Bővebben
2016
máj
4
Hír

Íme az összes visszafelé kompatibilis játék Xbox One-ra

0

Tavaly novemberben indult el a Microsoft visszafelé kompatibilitási programja, melynek keretében Xbox One-on lehet Xbox 360-as játékokkal játszani. Oké, de melyikekkel? Ebben segítünk most. 

Bővebben
2016
Már
17
Hír

Bővült a visszafelé kompatibilis játékok listája

0

A Microsoft bejelentette, hogy újabb játékok kerültek bele a visszafele kompatibilitási kalapba, azaz, azon játékok sorába, amelyeket már gond nélkül lehet játszani Xbox One-on. 

Bővebben
2016
feb
7
Hír

A Red Dead Redemption hamarosan játszható lesz Xbox One-on

0

A Microsoft serényen dolgozik visszafele kompatibilitási programjának bővítésén, és egyre több játékot szuszakol be abba a nagy kalapba, amelyben az Xbox One-on is játszható Xbox 360-as címek vannak. Jön a Red Dead.

Bővebben
2016
jan
21
Hír

Xbox One – bővült a visszafele kompatibilis játékok listája

0

További tíz játékkal bővült az Xbox One visszafele kompatibilitási listája, jelentette be a Microsoft. Az összes közül a legnagyobb cím a The Witcher 2: Assassins of Kings, mely most ingyenesen tölthető. 

Bővebben