2017
nov
25
Hír

Ingyen játszható a Wolfenstein 2

0

Ha valaki még vacillál, hogy meg akarja-e venni a közelmúltban megjelent Wolfenstein 2: The New Colossus-t, annak most segítünk: töltse le a játék demóját, és utána biztosan okosabb lesz. 

Bővebben
2017
okt
30
HírVideó

77 perc alatt rohant végig a Wolfenstein II-n

0

A múlt héten megjelent Wolfenstein II-t még a fél világ nyúzza, azonban van, aki már befejezte a játékot, s talán el is felejtette. Közülük is a leggyorsabb az a játékos volt, aki 77 perc alatt jutott el a befejezésig. 

Bővebben
2017
okt
29
HírTeszt

Wolfenstein 2: The New Colossus teszt

0

A héten debütált az új Wolfenstein-játék, s a Bethesda időben szétküldte a tesztkódokat a nyugati sajtó munkatársainak. Már rengeteg teszt napvilágot látott, és szinte mindegyik harsogja a játék címét. 

Bővebben
2017
okt
26
HírVideó

Wolfenstein II – itt az első negyedóra

0

Holnap debütál a Wolfenstein II: The New Colossus, s az IGN jóvoltából most megnézheti, aki akarja, a játék első negyed óráját, úgy, ahogy azt a fejlesztők megálmodták. PC-n, PS4-en és Xbox One-on keresd!

Bővebben
2017
Sze
26
HírVideó

Fél óra az új Wolfenstein társaságában

0

Reméljük a Bethesda behúzza a féket, és nem mutat többet már a Wolfenstein II: The New Colossus-ból, de most még egy félórás játékmenet videót tett közzé kedvcsinálónak. 

Bővebben
2017
Sze
19
HírVideó

Ütős traileren az új Wolfenstein

0

A Wolfenstein: The New Colossus egy új, húzós traileren jelentkezik, melyből kiderül, hogy miért gondolják sokan, hogy vélhetően az év lövöldéjével van dolgunk az októberben megjelenő játékkal. 

Bővebben
2017
Sze
6
HírVideó

Wolfenstein II – a játék helyszínei

0

A Wolfenstein II: The New Colossus legújabb előzetesén a fejlesztők beszélnek a játékban található helyszínekről, természetesen ingame felvételek kíséretében. A végleges produktum október 27-én érkezik. 

Bővebben
2017
Júl
30
HírVideó

Friss anyagon a Wolfenstein 2

0

A VG247 csapata lehetőséget kapott, hogy játsszon egy kiadósat a Wolfenstein 2: New Colossus-szal, s ezt elégedetten meg is tették. A mellékelt videón egy vaskos anyagot látunk mindebből. 

Bővebben
2017
Júl
13
HírVideó

Új látnivalón a Wolfenstein II

0

A Bethesda új trailert indított útnak a Wolfenstein II: The New Colossus-ról, az E3 óta az első új anyag, ami a játékból látható. A kész verzió október 27-én érkezik, PS4-re, PC-re és Xbox One-ra. 

Bővebben
2017
jún
14
E3HírVideó

E3 2017: A Wolfenstein 2 letámadja Amerikát

0

A Bethesda újabb videót tett közzé a napokban bejelentett új Wolfenstein-játékból, melyen ezúttal Amerika áll masszív támadás alatt. A The New Colossus október 27-én jelenik meg, PC-n, Xbox One-on és PS4-en. 

Bővebben
2017
jún
12
E3HírVideó

E3 2017: Érkezik a Wolfenstein II: The New Colossus

0

A Bethesda konferenciáján hivatalosan is lehullt a lepel az új Wolfenstein-játékról, mely a The New Colossus alcímmel jelenik meg októberben. A történet az előző rész folytatása lesz. 

Bővebben