Xbox Game Pass | Konzol Center
2019
máj
1
Hír

A Wolfenstein 2 bekerül a Game Pass kínálatába

0

Tovább erősít a Microsoft Game Pass-szolgáltatása, májusban újabb címekkel egészül ki a havidíjas játéktár. A Bethesda-féle Wolfenstein 2 nyitja majd a sort, de lesznek további játékok is.

Bővebben
2019
ápr
14
Hír

Fillérekért kapható a háromhavi Xbox Game Pass

0

A Microsoft a napokban lőtte fel a tavaszi kiárusítását, melyben az idei év legjobb ajánlata is szerepel: a három hónapos Xbox Game Pass előfizetést most mindössze háromszáz forintért lehet megvásárolni.

Bővebben
2019
ápr
12
Hír

Combos címekkel erősít az Xbox Game Pass

0

A Microsoft bejelentette, hogy áprilisban egy csokor friss játék érkezik az Xbox Game Pass kínálatában, melyek közül a legnagyobb durranás a tavaly megjelent Monster Hunter World.

Bővebben
2019
ápr
6
Hír

Xbox Game Pass – új, prémium előfizetés érkezhet

0

Friss híresztelések szerint a Microsoft egy új előfizetésen dolgozik az Xbox Game Pass-hoz, mely kombinálná a szolgáltatást az Xbox Live Gold-dal. Magasabb díjért cserébe mindkét előfizetéshez hozzáférhetünk.

Bővebben
2019
Már
21
Hír

Tovább dagad az Xbox Game Pass

0

Nagy tempóban bővül az Xbox Game Pass kínálata, a közeljövőben további öt címmel bővül a szolgáltatás kínálata, és már áprilisban is újabb játékokat jelentett be a Microsoft.

Bővebben
2019
jan
3
Hír

Új játékokkal bővül a Game Pass januárban

0

Hónapról hónapra hízik az Xbox Game Pass felhozatala, most már jóval 100-on felül van azoknak a játékoknak a száma, amikkel előfizetési díjért cserébe lehet játszani. Januárban újabb címek érkeznek a kínálatba. 

Bővebben
2018
dec
8
Hír

Ismét új címekkel erősít az Xbox Game Pass

0

Három új címet pakol be a Microsoft az Xbox Game Pass kínálatába, így a havidíjas, korlátozás nélkül elérhető szolgáltatás lassan akkorára hízik, ami már káros az egészségre. 

Bővebben
2018
nov
11
Hír

Jelentősen bővül az Xbox Game Pass felhozatala

0

A Microsoft jelentősen beerősít az év végére a Game Pass-ban, ugyanis tucatnál is több játékkal bővíti a szolgáltatás kínálatát. A legnagyobb név a felhozatalban a PlayerUnknown’s Battleground. 

Bővebben
2018
Sze
1
Hír

Jön a Quantum Break a Game Pass kínálatába

0

A Microsoft bejelentette, hogy az Xbox Game Pass előfizetői szeptembertől a Quantum Break-kel, valamint a korábban már beharangozott Halo: The Master Chief Collection-nel lesznek gazdagabbak. 

Bővebben
2018
Júl
19
Hír

Xbox Game Pass – egy hónap áráért három havi előfizetés

0

A Microsoft a nyár közepén gondolt egy nagyot, hogy nagyot akciózott a Game Pass-szolgáltatáson. Most egy hónap áráért három hónapig nyúzhatod a már évekkel ezelőtt kijátszott és rég elfelejtett előző generációs játékokat. 

Bővebben
2018
feb
25
Hír

Bővül az Xbox Game Pass, jön a Tomb Raider

0

A Microsoft márciusban is újabb címeket ad hozzá az Xbox Game Pass szolgáltatásához, s Major Nelson egy kicsit már súgott, hogy többek között milyen játék kerül be a havidíjas szolgáltatásba. 

Bővebben
2017
jún
5
Hír

Elindult az Xbox Games Pass

0

A Microsoft mindenki számára elérhetővé tette az Xbox Games Pass programját, melyben fix havidíjért egy rakat játék közül lehet tallózni, és azt játszani 30 napon keresztül. 

Bővebben
2017
Már
1
Hír

Hamarosan indul az Xbox Game Pass

0

A Microsoft Netflix-stílusú előfizetéses rendszer indít játékok letöltésére, mely idén tavasszal indul el Xbox One-on, jelentette be a redmondi cég. A vállalat a rajtra több mint 100 címet ígér. 

Bővebben