2017
feb
16
HírVideó

Ingyenes hétvégét tart az Xbox Live

0

Már mostantól bárki kipróbálhatja az Xbox Live Gold-egyik privilégiumát, az ingyenes multiplayer játékot, ugyanis a Microsoft ezen a hétvégén ezt ingyen elérhetővé teszi mindenkinek. 

Bővebben
2016
Sze
11
Hír

Az Xbox Live megbízhatóbb és gyorsabb a PlayStation Network-nél

0

Érdekes felmérés eredménye jelent meg, vagyis tette közzé a Microsoft büszkén, miszerint az Xbox Live hálózata jobb és gyorsabb, mint a nagy konkurens Sony PlayStation Network-je. 

Bővebben
2015
okt
26
Hír

Távozik a Microsofttól az Xbox LIVE megalkotója

Bizonyára nem sokaknak mond az Eric Neustadter név sokat, azonban ha azt mondjuk, gyakorlatilag ő alkotta meg az Xbox LIVE-ot, mindenki felkapja a fejét. Nos, úgy döntött, elég volt a Microsoftból, távozik a cégtől. 

Bővebben
2015
okt
25
Hír

Szépen hoz a konyhára az Xbox LIVE

A Microsoft közzétette az aktuális negyedéves pénzügyi jelentését, melyből kiderült, hogy bár a cég árbevétele csökkent, az Xbox LIVE többet termel, mint az előző évi azonos időszakban. Nem is kicsivel. 

Bővebben
2015
ápr
13
Hír

Megfeküdt ma az Xbox LIVE, már visszatért

Ha a mai nap folyamán korábban próbáltál bejelentkezni az Xbox LIVE-ra, de nem ment, a hiba nem a te készülékedben volt. A rendszer ugyanis meghasalt, még a Microsoft sem tudja, hogy miért. 

Bővebben
2015
jan
17
Hír

Egy rakat játék eltűnt az Xbox LIVE Marketplace-ről

Rejtélyes dolog történik a Microsoft háza táján, ugyanis az Xbox LIVE Marketplace-ről egy csomó Xbox 360-as játék eltűnt, köztük a Games With Gold promócióban ingyenes The Witcher 2 is. Az ok egyelőre ismeretlen. 

Bővebben
2014
aug
7
Hír

Capcom-akciók Xbox LIVE-on

A Microsoft egy rakat játékot leárazott Xbox LIVE-on, főleg a Capcom címeit. Van, amelyik véglegesen karcsúsodott árban, van, ami csak időszakosan. Kár, hogy maga az Xbox LIVE szolgáltatás az utóbbi napokban rakoncátlankodik. 

Bővebben
2014
jún
3
Hír

Heti Deals With Gold – akciós játékok Xboxra

0

A Microsoft közzétette az eheti Deals With Gold promóciójában résztvevő játékait, melyeket Xbox One és Xbox 360 platformokra lehet kezdvezményes áron megvásárolni. 

Bővebben
2014
máj
6
Hír

Xbox LIVE akciók ismét

0

A Microsoft részletezte a Deals With Gold promócióját, melyben ezen a héten is bizonyos játékokat jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni. A játékok mindegyikét csak Gold-előfizetéssel rendelkezők vásárolhatják meg.

Bővebben
2014
ápr
15
Hír

Xbox LIVE Spring Sale – itt a tavaszi akció

0

Több dologból is érezzük, hogy itt a tavasz, s ezzel nincs másképp a Microsoft sem. Az Xbox LIVE-on útjára indult a Spring Sale, számos játék kapott barátibb árcédulát. Teljes játékok és DLC-k is vannak az akciókban. 

Bővebben
2014
ápr
15
Hír

Batman-akció Xbox LIVE-on

0

A Games of the Week promóció keretén belül egy rakat Batman-játékot lehet megvásárolni akciósan az Xbox LIVE-on. A legnagyobb kedvezmény mértéke 75%, kattints a teljes listáért!

Bővebben
2014
ápr
8
Hír

Akciók az Xbox LIVE-on

0

Az Xbox LIVE-on a Microsoft és a Capcom akciózik, melynek keretében számos játékukat lehet megvásárolni kedvezménnyel egészen április 14-ig. 

Bővebben
2014
Már
25
Hír

Ismét akciók az Xbox LIVE-on

0

A Microsoft úgy döntött, hogy ismét ideje egy kis akciónak az Xbox LIVE virtuális piactéren, s ezúttal Xbox One és Xbox 360-as címeket árazott le, kisebb-nagyobb kedvezménnyel. 

Bővebben
2014
Már
18
Hír

Távozik a Microsofttól az Xbox-veterán

0

Újabb prominens alakját veszíti el a Microsoft Xbox részlege, ugyanis tizennégy év után távozik a cég kötelékéből Marc Whitten. Nagy szerepe volt abban, ahol jelenleg az Xbox-történet tart. 

Bővebben