2017
okt
23
HírVideó

Televíziós reklámon az Xbox One X

0

Bő két hét, és debütál a Microsoft által a világ legerősebb konzoljának aposztrofált Xbox One X, mely kapott is egy friss televíziós reklámot. A PS4 Pro-nál 40%-kal erősebb masina 500 dollárba fog kerülni. 

Bővebben
2017
okt
22
HírVideó

Xbox One X – Érezd az Igazi Erőt!

0

A harmadik, rövid kedvcsinálóval rukkol elő a Microsoft, mellyel a november 7-én debütáló Xbox One X konzoljához próbál kedvet csinálni. Az új szlogen, Érezd az Igazi Erőt látványos vizualitással párosul. 

Bővebben
2017
okt
8
HírVideó

Érdekes easter egg van az Xbox One X-ben

0

A fél világ az Xbox One X megjelenésére vár, mely hamarosan valóban debütál, s a fél világnak fogalma sincs arról, hogy milyen apró kis vicc található a konzol belsejében a Microsoft jóvoltából. 

Bővebben
2017
Sze
23
Hír

4K-ban szaladgál majd az új Call of Duty Xbox One X-en

0

A Call of Duty: World War 2 november 3-án kerül a boltok polcaira, s néhány nappal később jön a Microsoft új konzolja is, az Xbox One X. A kérdés csak az, hogy ők ketten milyen relációban lesznek egymással. 

Bővebben
2017
aug
27
Hír

Nyugdíjba vonul az eredeti Xbox One

0

2013 novemberében jelent meg, a Microsoft mégis nyugdíjba küldi az eredeti Xbox One-modellt. A Kotaku szellőztette meg, hogy a konzol szépen kivonul a piacról és átadja a helyét az utódoknak. 

Bővebben
2017
aug
26
Hír

Xbox One X – hatalmas a kereslet a konzolra

0

A gamescom-on jelentette be a Microsoft az Xbox One X speciális kiadását, a Project Scorpio Edition-t, melyet pillanatok alatt elkapkodtak a világ minden pontján. Ennyire gyorsan még nem fogyott konzol. 

Bővebben
2017
aug
21
gamescomHír

GC 2017: Az Xbox One X-re kész játékok listája

0

A Microsoft közzétette azt a több mint 100-as listát, melyen az Xbox One X-re képes játékokat tartalmazza, azaz, azokat a címeket, melyek az új konzol megjelenésére grafikai frissítést kapnak. 

Bővebben
2017
Júl
8
HírVideó

Így néz ki Xbox One X-en az új Assassin’s Creed

0

Egészen biztos, hogy jót fog tenni az ősszel megjelenő Xbox One X eladásainak az Assassin’s Creed: Origins, ugyanis a játék kiválóan fest az új konzolon. Most ezt 20 percen keresztül nézheted meg te is. 

Bővebben
2017
jún
28
Hír

Nem lesz túl nagy siker az Xbox One X, állítják elemzők

0

Bár a 4k TV-k eladása masszívan emelkedik, a Microsoft nem számíthat arra, hogy az Xbox One X majd dominálja a konzolok piacát, derült ki egy friss elemzői jelentésből. Még mindig a PS4-nek áll a zászló. 

Bővebben
2017
jún
12
E3Hír

E3 2017: 499 dollár lesz az Xbox One X

0

Az Xbox Scorpio munkacímen futó új Microsoft-konzolról tegnap este lehullt a lepel az E3-on, s kiderült az új masina neve, illetve, hogy mennyibe fog kerülni. A pletykák igaznak bizonyultak. 

Bővebben