Befutott a napi aktuális rossz hír: az Ubisoft bejelentette, hogy a Tom Clancy’s The Division csak 2015-ben jelenik meg. Bár ez szinte borítékolható volt, bízunk benne, hogy a mai este folyamán ennél csak jobb dolgok történnek már! 

A rossz hírt a játék hivatalos oldalán tették közzé, ahol az is kiderül, hogy a csúszás oka nem más, minthogy még időre van szükségük a fejlesztéshez. A szakemberek elmondása szerint ilyen játékot csak egyszer fejlesztenek az életben, s távol álljon tőlük, hogy mindezt elrontsák, így csak akkor adják majd ki a kezük közül, amikor az tényleg készen is van.

Eredetileg idén év végén került volna a játék az üzletekbe, de az idei túl erős Ubisoft-felhozatal is sejtette, hogy bizony a következő üzleti évben is szüksége lesz a kiadónak húzócímre, s a 2014-es megjelenéssel bizony a jövő évi eddig ismert felhozatal szegényes lett volna.

Pontos megejelnési dátum nincsen, a 2015-ös üzleti év 2015. március 31-én zárul, így egészen biztos, hogy csak ezután jelenik majd meg a játék.