Sokan nem örülnek majd annak, ami most következik, de muszáj: a dán IO Interactive jelentette be, hogy a közeljövőben megjelenő Hitman nem teljesértékű játék lesz, epizodikus modellre váltanak. 

Már tavaly megszellőztették, hogy bizony senki ne várjon a 60 dollárért cserébe sokszor tízórás kalandot, ugyanis a Square Enix egyszerűsíteni akarja üzleti modelljét. Egyetlen epizód, egyetlen ár, mikrotranzakciók nélkül. A döntés nem könnyen született meg, állítják a készítők, és tisztában vannak azzal, hogy a döntés a játékosokban frusztrációt kelthet, azonban ez a lépés biztosítja legjobban a Hitman-sorozat jövőjét.

A hír meglepő, ugyanis a Hitman március 11-én jelenik meg, azonban aki azt gondolta, hogy milyen jót játszik majd, csalódni fog. Ezen a napon ugyanis csak egy Intro Pack jelenik meg, mely a Prológust, és a párizsi helyszínt tartalmazza, 15 dollárért. Azok, akik ezek után még érdeklődnek – aziránt, hogy az üzleti modell egyszerűsödjön – további 50 dollárért az összes többi helyszínt megvásárolhatják az Upgrade Pack formájában. Ezek viszont nem egyidőben jelennek majd meg, hanem epizodikusan.

Anyátok.