Egy kis emésztést segítő hírrel folytatjuk a reggelt karácsony második napján, miszerint a Grand Theft Auto V elképzelhető, hogy március végén jelenik meg. Erre utalnak az előrendelőkhöz érkező jelek az Amazon-tól.

Alig egy napja tette közzé a Rockstar Games a legfrissebb négy képet a jövő tavasszal megjelenő játékból, újabb jelek utalnak a pontos megjelenési dátumra. Ezúttal ráadásul kedvezőek. Azok, akik előrendelték a játékot az Amazon.com-on, kézbesítés dátumának március 27-ét igazolnak vissza nekik e-mailben.

Ez egybevág azzal, amit a Rockstar korábban már hivatalosan be is jelentett, nevezetesen, hogy a játék tavasszal kerül az üzletek polcaira. Ha mindez igaznak bizonyul, akkor a játék ötödik része még korábban jelenik meg, mint a Grand Theft Auto IV, az ugyanis 2008-ban április 29-én jelent meg.

A pontos megjelenési dátumot továbbra is homály fedi, de elképzelhető, hogy a következő trailer sok mindenre választ ad. Jó esély van arra, hogy a Rockstar hasonló videósorozatot indít, mint annak idején a Red Dead Redemption és a Max Paye 3 esetében, melyben az új fícsöröket boncolgatták a rajongók legnagyobb örömére.