Tipikusan erre a helyzetre mondják, hogy eső után köpönyeg. A Sony ugyanis most kapcsolt, hogy szerintük is túl kevés PS Vita játékot mutattak meg az E3-as prezentáción, pedig a japán cég 25 címet vitt magával a kiállításra. Magyarázom a bizonyítványom következik.

A Sony E3-as prezentációján nem volt nehéz nem észrevenni, hogy bizony a PS Vita játékok alulreprezentálják magukat. Kaptak is a szívükhöz a rajongók sűrűn, teljesen jogosan. A Sony most igyekszik megnyugtatni a kedélyeket, s beismerik, hogy bizony csinálhatták volna ezt jobban is.

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shudei Yoshida azt nyilatkozta, hogy hiba volt, hogy nem mutattak meg többet a PS Vita játékokból.

Huszonöt Ps Vita játékot lehetett kipróbálni a kiállításon, ezek között több kiemelkedő darab is volt. Több időt is tölthettünk volna úgy, hogy ezekről beszélünk, de idén rövidebbre akartuk fogni az előadást, mert ezidáig jellemzően hosszúra nyújtottuk azokat.

Yoshida ezzel párhuzamosan méltatta az újságírókat, akik szerinte remek munkát végeztek, és beszámoltak az érkező játékokról.