Bár az elmúlt hetekben lehetőség volt a Metro: Last Light előrendelésére a GameStop internetes áruházában, a cég ezt az opciót leállította, hivatkozva a THQ bizonytalan helyzetére. Lefordítjuk: attól tartanak, hogy a játék nem készül el.

Nem lehet többé előrendelni a Metro: Last Light digitális változatát PC-re a GameStop árhuházában, jelentette be a vállalat arra hivatkozva, hogy a vásárlók védelmében ezt a lépést kénytelen volt meghozni. Ráadásul azok, akik már előrendelték a játékot, visszakérhetik a pénzüket.

Érdekesség azonban, hogy a dobozos változatokat továbbra is elő lehet rendelni, de félő, hogy ezek is az áruház tilalma alá esnek majd hamarosan. Tovább fokozza a kételyeket, hogy az áruházban a hasonlóan THQ gondozásában megjelenő Company of Heroes 2 és South Park: The Stick of Truth szintén nem találhatók meg.

Bár korábbi közleményében a kiadó megnyugtatott mindenkit, hogy a vállalat csődje nem veszélyezteti ezen játékok megjelenését, úgy tűnik, hogy ebben nem biztos mindenki. A kiadó eszközeit és játékait a jövő héten árverezik el, vélhetően ezután okosabbak leszünk a vállalat jövőjét illetően.