Casey Hudson, a Mass Effect producere otthagyta a BioWare csapatát, és 16 év egy helyen eltöltött idő után új kihívások után néz. A stúdió nagyon hálás mindazért, amit Hudsontól kaptak és tanultak, és egy új kezdetnek tekintik a távozását. 

Hudson először a Neverwinter Nights-on dolgozott, még művészként, később az MDK2-t munkálatait felügyelte. Nagyobb ugrás volt, amikor a Star Wars: Knights of the Old Republic direktora lett, azonban mély nyomokat a Mass Effect-sorozattal hagyott maga után.

A BioWare nyilatkozata szerint Hudsonnak “egy új szakasz” kezdődik az életében. A producer elmondása szerint megérett az idő a váltásra, még akkor is, ha egy életre elegendő pozitív élményt szerzett a BioWare-nél, melyért örökké hálás lesz. Egyelőre jól megérdemelt pihenőjét tölti majd a szakember, és utána dől el, hogy mit is csinál majd.

A Dragon Age: Inquisition és az új Mass Effect munkálatai remekül haladnak, nem kell attól tartani, hogy a két játék közül bármelyik is csorbát szenved a szakember távozása miatt.

Casey Hudsonnak rengeteget köszönhet a gémer világ, a Mass Effect-sorozattal ugyanis maradandó élményt alkotott!