Sikeres 2015-ös esztendőt zárt a lengyel CD Projekt csapata, a polák sámánok, akik a Witcher-sorozat mögött állnak. A stúdió árbevétele az egekbe szökött, és a nyereségük is figyelemre méltó. 

Átlépte a 200 millió dollárt a CD Projekt tavalyi árbevétele, természetesen leginkább a The Witcher 3: Wild Hunt-nak köszönhetően. A lengyelek a masszív árbevétel mellett 90 millió dolláros profitot is behúztak. Az elmúlt években ettől a teljesítménytúl a stúdió jócskán elmaradt: 2013-ban a bevétel 36 millió dollár, 2014-ben 25 millió volt.

A tavalyi megjelenéssel a sorozat már átlépte a 20 millió eladott kópiát, ebből a legutolsó rész valahol 8 millió darab körül lehet. Ez a teljesítmény kétszerese annak, amit a lengyelek még 2011-ben előrejeleztek.

Jelenleg a CD Projekt RED 350 embert foglalkoztat, és nagyméretű bővülést tervez a következő évekre. A tervek szerint négy új fejlesztői csapat alakul majd, melyek közül kettő eddig érintetlen szegmens részére készít játékokat. Erről az idei év során hallhatunk majd bővebbet.