Ismét lehet, hogy nagy pofont kapnak a még mindig PC-n játszók, a Rockstar ugyanis még mindig nem erősítette meg, hogy lesz PC-s verziója a Red Dead Redemption 2-nek. Sőt, a kiadójuk mást sejtet. 

A Take-Two igazán nagyra értékeli a PC-s piacot és a lehetőséget, amit biztosít, de még mindig homályosan kezelik azt, hogy lesz-e számítógépes változata a Red Dead Redemption 2-nek.

Egy, a napokban a befektetőknek tartott telefonos panelen megkérdezték a kiadó elnökét, Karl Slatoff-t, hogy fontolóra veszi-e a nagyobb címeinél a PC-s változatot. A válasz meglepő volt: “az a címtől függ”. Néhány cím, mint a Civilization vagy az XCOM elsősorban PC-re készül, tette hozzá Slatoff. Ezt követően a PC-s piac méltatásába kezdett, s nesze semmi fogd meg jól választ adott a kérdésre.

Ugyanitt, Strauss Zelnick vezérigazgató is megkapta a kérdést, hogy van-e már híre a Red Dead Redemption 2 PC-s változatáról, mire Zelnick a szokásos, kitérő választ adta.

Egyelőre csupán az Xbox One és PS4 platformok kerültek megerősítésre, a PC-s verzió sorsa továbbra is bizonytalan. Sokan azonban biztosra veszik, hogy készül, s néhány hónappal a konzolos verziók megjelenése utánra datálják a kiadását.