Szerettük a tavaly megjelent, hányattatott sorsú Sleeping Dogs-t, mely a United Front Games műhelyében készült. A csapat most nextgen projektjéhez toboroz munkaerőt, amiről senki nem tudja, hogy mi is lesz.

A Square Enix érdekeltségébe tartozó United Front Games egy titokzatos nextgen játékon dolgozik, melyhez most munkaerőt keresnek. A cég olyan álláshirdetéseket tett közzé, melyben olyan szakembereket keresnek, akik egy nextgen konzolos játék multiplayer módját képesek összerakni.

Az álláshirdetés – szokás szerint – nem tartalmazza az adott játék címét, lehet, hogy még nincs is neki. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon milyen játék készül a csapatnál, és túl könnyű lenne a válasz rá, hogy a Sleeping Dogs folytatása. Erre ugyanis semmilyen jel nem utal, sem a kiadó, sem pedig a fejlesztő korábban nem tett olyan nyilatkozatot, amiben akár csak célzott is volna a folytatás lehetőségére.

Az új játékok születésének mindig örülünk, s egyáltalán nem bánnánk, ha valami ilyenről lenne szó ebben az esetben. Amint több információnk lesz a projektről, beszámolunk róla!