Beköszöntött az ősz, lassan érkeznek a jobbnál jobb játékok, s ebből az alkalomból egy nyereményjátékot szervezünk, melyen megnyerheted a három teljes verziós játék egyikét, s ezért még csak megizzadnod sem kell! Csekkold a részleteket!

A megújult Livekodok.com oldal felajánlásával egy nyereményjátékra hívunk, melyen az alábbi játékok egyikét nyerheted meg:

  1. Gears of War 2 
  2. Halo: Reach 
  3. Fable III

 

Ha tehát szereted a lövöldözős játékokat, vagy a szerepjátékokat, s szeretnél hozzájutni ezek Xbox 360-as letöltő kódjához, a következőket kell tenned:

  1.  Regisztrálj weboldalunkon!
  2. Ehhez a poszthoz írd be, hogy ha te lennél a szerencsés nyertes, melyik játékot szeretnéd megnyerni, illetve, hogy az őszi felhozatal közül melyik játékot várod a legjobban?
  3. A Facebook-oldalunkon oszd meg a nyereményjátékról szóló kiemelt posztot!

 

Ha mind a három lépéssel kész vagy, nincs már teendőd, mint hátra dőlsz, és várod a sorsolást, melyre 2012. szeptember 14-én (pénteken) este 18 órakor kerül sor.

Addig is, hogy ne unatkozz, olvasgasd híreinket, kommentelj, oszd meg véleményedet másokkal, így a szerencse és könnyebben melléd szegődik! Kellemes időtöltést, és jó játékot kívánunk mindenkinek!

A nyereményeket köszönjük a Livekodok.com oldalnak!

 

Konzol Center gépház