2018
aug
14
Hír

Rage 2 – nem lesznek modok a megjelenéskor

0

Az Id Software bejelentette, hogy a Rage 2 nem fogja támogatni a modokat a megjelenés napján, de nem zárta ki a lehetőséget, hogy később zöld lámpát kapnak a beavatkozások. 

Bővebben
2018
aug
13
HírVideó

Itt egy kis Pókember-parádé

0

A PlayStation Access rátette a mancsát a PS4-exkluzív Pókemberre, és a játék kreatív direktora, Bryan Intihar tolmácsolásában kóstoltak bele a Spider-Man játékmenetébe. 

Bővebben
2018
aug
13
HírVideó

Shadow of the Tomb Raider – a közelharcról

0

A kevesebb néha több, de ezt az Eidos Montreal nem tudja, mert már majdnem napi szinten szórja az előzeteseket a játékból. Ezúttal a közelharc a  téma, Lara a technikákat variálva teszi el láb alól az ellenfeleit. 

Bővebben
2018
aug
12
HírVideó

Bossként harcolhatsz a Dark Souls 3-ban

0

Igazi csemegét készített a Datehacks nevű moddercsapat, a Dark Souls 3-ban ugyanis a modjukkal bárhol és bárki ellen bossként harcolhatsz azok fegyvereivel és összes életerejével. Bemutatkozik a Forces of Annihilation mod. 

Bővebben
2018
aug
12
Hír

Hétvégi akció – játékok 3 ezer forint alatt

0

Az amerikai PlayStation Store-ban a hétvégén akció van, és egy rakat játék szerezhető be kevesebb, mint 3 ezer forintért. PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra is kereshetsz szórakozást magadnak. 

Bővebben
2018
aug
12
HírVideó

Shadow of the Tomb Raider – túlélés a dzsungelben

0

Az Eidos Montreal nem szégyellős, ha a legújabb Tomb Raidert kell mutogatni: a legfrissebb kedvcsinálón azt nézheted meg, ahogy Lara teljesen egyedül éli túl a dzsungel nem mindennapi kihívásait. 

Bővebben
2018
aug
12
HírVideó

Assassin’s Creed: Odyssey – így szabd testre a harcaidat

0

Bár pajzsot nem használhatsz majd az idei Assassin’s Creed-ben, lesz három képességfa, fejleszthető fegyverek, amikkel saját szád íze szerint alakíthatod a harcrendszert. A legfrissebb videó erről szól. 

Bővebben
2018
aug
11
HírVideó

Ingyenes lett a Quake Champions

0

A ComicCon-on jelentette be a Bethesda, hogy a Quake Champions mostantól free-to-play címként folytatja, és ingyenesen játszható bárkinek. Az összes tartalomhoz hozzá lehet férni, ami eddig a játékba került. 

Bővebben
2018
aug
11
HírVideó

Nézz bele a Rage 2-be!

0

Szintén a QuakeCon-nak köszönhető, hogy hét percen keresztül tekinthetsz bele a 30 évvel az első rész története után játszódó Rage 2-be. A játék tavasszal érkezik PS4, Xbox One és PC platformokra. 

Bővebben
2018
aug
11
HírVideó

Mozgásban a Doom Eternal

0

Az idei QuakeCon-on leleplezték a Doom következő részét, mely a Doom Eternal címet viseli majd. A megjelenési dátum még ismeretlen, valószínű, hogy PC, PS4 és Xbox One platformokra érkezik majd a játék jövőre. 

Bővebben
2018
aug
10
HírVideó

Assassin’s Creed: Odyssey – Hippokratész küldetése

0

Természetesen spoileres lesz az a videó, amit az IGN jóvoltából tudunk megmutatni az idei Assassin’s Creed-ből. A mozgóképen egy olyan küldetést néhetsz végig, amit a legendás tudóstól, Hippokratésztől kap a játék főhőse. 

Bővebben
2018
aug
10
HírVideó

Víz alá visz a Shadow of the Tomb Raider

0

Szabadtüdős búvárok is megirigyelhetik azt, amit Lara Croft csinál a víz alatt, a Shadow of the Tomb Raiderben ugyanis számos alkalommal kell a felszín alá buknia a bögyös macának. Erről szól a legújabb előzetes. 

Bővebben
2018
aug
10
HírVideó

Red Dead Redemption 2 – az első gameplay trailer

0

Sokat kellett várni rá, de megérte, a Red Dead Redemption 2 első gameplay előzetese feltörölte a padlót a rajongókkal. A Rockstar-minőség garantált, októberre ne csináljatok nagyon más programot! 

Bővebben
2018
aug
2
HírVideó

Erős lett az augusztusi PlayStation Plus

0

Jól sikerült a Sony választása az augusztusi PlayStation Plus-ba, ugyanis a Mafia III és a Dead by Daylight lesz a PlayStation 4 kínálata azoknak, akik fizetik a szolgáltatás havidíját cserébe. Videón a havi kínálat. 

Bővebben