2018
Júl
21
Hír

Kapacitást növel a Horizon: Zero Dawn fejlesztője

0

A holland Guerilla Games növekedésbe kezd: munkavállalói létszámát lényegesen felpumpálja, és új székhelyet is választ magának, hogy gyorsabb ütemben adhassák ki játékaikat. Smart move. 

Bővebben
2018
Júl
21
HírVideó

Soulcalibur VI – Voldo visszatér

0

A Bandai Namco bejelentette, hogy Voldo ismét szerepet kap a Soulcalibur VI-ban. Először 1995-ben mutatkozott be a Soul Edge-ben, azóta viszont az összes Soulcalibur-játékban helyt kapott. Csak négy ilyen karakter van. 

Bővebben
2018
Júl
21
HírVideó

Darksiders 3 – Fury-t elönti a harag

0

Az IGN First ismét górcső alá vette a Darksiders 3 főhősét, akit ezúttal is akció közben tekinthetünk meg. Jó lenne most már a sztoriról, a játék világáról is többet tudni. Megjelenés november 27-én. 

Bővebben
2018
Júl
20
Hír

Lehet jelentkezni PS4-re bétázni

0

A Sony bejelentette, hogy megnyitotta a regisztrációt a PlayStation 4 következő nagy rendszerfrissítésének bétatesztjére. Gyakorlatilag mást nem is nagyon lehet róla tudni, később lesznek információk.

Bővebben
2018
Júl
20
HírVideó

Sztoritraileren a Spider-Man

0

A san diegoi Comic-Conon a Pókember is képviselteti magát, érkezett is rögtön egy a történetet elmesélő előzetes. Ha másban nem, látványvilágban biztosan erős lesz a szeptmberben megjelenő exkluzív játék. 

Bővebben
2018
Júl
19
Hír

Xbox Game Pass – egy hónap áráért három havi előfizetés

0

A Microsoft a nyár közepén gondolt egy nagyot, hogy nagyot akciózott a Game Pass-szolgáltatáson. Most egy hónap áráért három hónapig nyúzhatod a már évekkel ezelőtt kijátszott és rég elfelejtett előző generációs játékokat. 

Bővebben
2018
Júl
18
HírVideó

Akcióban a No Man’s Sky többjátékos módja

0

Megjelenése óta a legnagyobb frissítését kapja jövő héten a No Man’s Sky, melynek legnagyobb durranása a többjátékos mód lesz. Mostantól többedmagaddal is belevághatsz a felfedezésbe. 

Bővebben
2018
Júl
18
Hír

Bővül a visszafele kompatibilis játékok arzenálja

0

A Microsoft két új játékot pakolt be a visszafelé kompatibilis játékok kupacába, így az Xbox One tulajdonosai még több játéknak örvendezhetnek kedvelt masinájukon. Ráadásul az egyi kifjezetetten jó cím. 

Bővebben
2018
Júl
15
HírVideó

Íme az F1 2018 összes klasszikus autója

0

A Codemasters lerántotta a leplet az F1 2018 összes klasszikus autójáról, és egy előzetesen foglalta össze a verdákat, amikbe lehetőséged lesz beleülni. A játék augusztus 24-én jelenik meg PS4, PC és Xbox One platformokra. 

Bővebben
2018
Júl
15
Hír

Újabb nagy név távozik a BioWare-től

0

James Ohlen, a BioWare veterán dizájnere elhagyja munkáltatóját, ahol az elmúlt 22 évben dolgozott. Így újabb nagy név távozik a csapattól, az elmúlt egy évben már ő a harmadik. 

Bővebben
2018
Júl
15
HírVideó

Battlefiled 1: Ingyenes a Turning Tides DLC

0

A DICE folytatja a Battlefield-bővítmények ingyen osztogatását: erre a hétre a Battlefield 1: Turning Tides-csomag jutott. A promóció a Battlefield 5 megjelenésére készül, Road to Battlefield 5 címen. 

Bővebben
2018
Júl
14
Hír

A FIFA18 volt a legkelendőbb játék júniusban

0

A Sony közzétette, hogy mely játékokból fogyott a legtöbb júniusban a PlayStation Store-ban. A labdarúgó világbajnokságnak köszönhetően meglepetésre a FIFA 18 volt a befutó. 

Bővebben
2018
Júl
14
Hír

Az Assassin’s Creed egykori producere csodálkozik a sorozat sikerén

0

Az Assassin’s Creed egykori producere, a nem mellesleg bájos Jade Raymond elárulta, hogy maga is meglepődött a fencsájz sikerén, ugyanis az Ubisoft annak idején mindössze három részt tervezett belőle. 

Bővebben
2018
Júl
14
HírVideó

Hallat magáról a Twin Mirror

0

A Life is Strange készítőinek új játéka, az E3-on leleplezett Twin Mirror újra hallat magáról. Egy friss videonaplón a játék rendezője, Oskar Guilbert árul el érdekes dolgokat a misztikus kalandjátékról. 

Bővebben