Hírek | Konzol Center
2019
jún
24
Hír

Holnap indul útjára a Steam Summer Sale

0

Mint minden évben, ezúttal is kiszivárgott a Steam nyári leárazásának, azaz a Steam Summer Sale-nek a pontos dátuma. Csupán holnapig kell várni, addig lehet fejben számolni a költségvetést.

Bővebben
2019
jún
23
Hír

Cyberpunk 2077 – Witcher-féle DLC-k érkeznek a játékhoz

0

A CD Projekt RED megerősítette, hogy a Cyberpunk 2077-hez sok, ingyenes DLC-t készítenek, mint a The Witcher 3 esetében, és lesznek tartalmas, fizetős bővítmények is.

Bővebben
2019
jún
23
Hír

Moddolható lesz a Microsoft Flight Simulator

0

Az E3 egyik legnagyobb meglepetése volt, amikor a Microsoft bejelentette, hogy feléleszti a Flight Simulator-t. A redmondiak nagyon fogadkoznak, modtámogatással érkezik a játék.

Bővebben
2019
jún
22
Hír

Újabb PlayStation Hits-játékok jönnek

0

A PlayStation Hits a pénztárcájukra érzékenyebb Sony-rajongók kedvelt terepe, nekik jó hír, hogy a gyűjeteményhez hamarosan újabb játékok csatlakoznak. Akár lemezesen, akár digitálisan is beszerezhetők lesznek.

Bővebben
2019
jún
22
HírVideó

Az összes DLC ingyenes lesz a Gears 5-höz

0

A Gears 5-weboldal szerint a sorozat ötödik része a játékosélményre koncentrál, így az extra tartalmakért nem kell majd a zsebekbe nyúlni, ugyanis az összes bővítmény a játékhoz ingyen lesz.

Bővebben
2019
jún
21
Hír

Egy konzolban gondolkodik a Microsoft az új generációban

0

Az előzetes híresztelésekkel és tervekkel ellentétben úgy tűnik, hogy a Microsoft a következő generációban csak egyetlen konzollal rukkol elő, nem lesz a mostanihoz haonló S- és X-modell.

Bővebben
2019
jún
17
Hír

A Youngblood lesz a leghosszabb rész a Wolfenstein-sorozatban

0

A MachineGames executive producere nyilatkozta a napokban, hogy a Wolfenstein: Youngblood lesz a leghosszabb rész a sorozat történetében. Egyúttal a svéd stúdió legnagyobb projektje is a játék.

Bővebben
2019
jún
16
HírVideó

A Bosszúállók kampánya csak egyedül játszható

0

Amikor a héten az E3-on lehullt a lepel a Marvel’s Avengers-ről, a játék fejlesztője, a Crystal Dynamics úgy nyilatkozott, hogy négyfős kooperatív móddal jön a játék. Részleteket akkor nem árult el, most már vannak.

Bővebben
2019
jún
16
HírVideó

Úgy tűnik februárban jelenik meg a The Last of Us 2

0

A Sony távol tartotta magát az E3-tól, így természetesen a The Last of Us 2-ről sem tudtunk meg semmi újat. Azonban a napokban egy beszélgetős műsorban az Ellie-t alakító színész majdnem elszólta magát.

Bővebben
2019
jún
15
HírVideó

Csak jövőre érkezik a Twin Mirror

0

A Dontnod Entertainment egy közleményben jelentette be, hogy soron következő játékuk, a Twin Mirror mégsem az eredeti tervek szerint jelenik meg, azaz idén, hanem csak jövőre kerül az üzletek polcaira.

Bővebben
2019
jún
14
E3HírVideó

Készül a Breath of the Wild folytatása

0

A Nintendo megerősítette, hogy készül a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása. Bár egyelőre még címe sincs, pláne nem megjelenési dátum, kedvcsinálót már mutattak hozzá a japánok.

Bővebben
2019
jún
14
Hír

Phil Spencer sem tudja még az új Xbox nevét

0

Phil Spencer, az Xbox-divízió vezetője az E3 alkalmából interjút adott a Giant Bomb-nak, és meglepő információt osztott meg velük: még ő sem tudja, hogy mi lesz a végleges neve a jövőre megjelenő új Xboxnak.

Bővebben
2019
jún
14
HírVideó

E3 2019: Félórányi Watch Dogs: Legion

0

Az Ubisoft egy livestream keretében mutatta meg bővebben a Watch Dogs: Legion, ami előreláthatólag 2020. március 6-án jelenik meg PS4, Xbox One, PC és Stadia platformokra.

Bővebben
2019
jún
11
Hír

Ezek az utolsó új játékok a visszafelé kompatibilis Xbox One-ra

0

Annak érdekében, hogy a Microsoft a Project Scarlettre koncentrálhasson a visszafelé kompatibilitással, még egy utolsó frissítés kerül be azon X360-as játékokból, amik Xbox One-on játszhatók. Azután nem jön több.

Bővebben