Hírek | Konzol Center
 
2019
ápr
22
HírVideó

Megjelent a Cuphead Switch-re

0

A Microsoft és a Nintendo megállapodásának köszönhetően a tavalyi évben hatalmas sikert aratott Cuphead most már játszható Nintendo Switch-en is. A megjelenés mellé készült egy launch trailer is.

Bővebben
2019
ápr
21
HírVideó

Dokumentumfilm készül a God of War fejlesztéséről

0

A Sony Santa Monica bejelentette, hogy a God of War egyéves születésnapja alkalmából dokumentumfilmet csinál a játék készítéséről. A színészek, a direktor, a fejlesztők, mindenki megszólal, sok-sok érdekes látnivalóval.

Bővebben
2019
ápr
21
HírVideó

Rage 2 – tarold le a dzsungelt!

0

A GameSpot csapata lehetőséget kapott, hogy kipróbálja a május közepén érkező Rage 2-t, amit természetesen rögzítettek is. A demóban a dzsungelt forgatták fel fenekestül.

Bővebben
2019
ápr
20
Hír

Június közepén mutatkozik be a Gears of War 5 multija

0

A Microsoft június közepén csomagolja ki a Gears of War 5 multiplayer módját, ráadásul teszi majd ezt egy új, televíziós sorozat berkein belül. Bizonyára látnivalóból bőven akad majd.

Bővebben
2019
ápr
19
HírVideó

Brutális launch trailert kapott a Mortal Kombat 11

0

A Mortal Kombat 11 fejlesztője, a NetherRealm Studios közzétette a játék utolsó előzetesét, melyen csak úgy szakadnak a végtagok, ömlik a vér. A játék április 23-án jelenik meg.

Bővebben
2019
ápr
19
Hír

Az Ubisoft 500,000 euróval támogatja a Notre Dame újáépítését

0

A héten történt, rendkívül sanálatos Notre Dame-tűzvészt követően a francia vállalatok összefogtak, és hatalmas pénzeket adományoznak az ikonikus épület újáépítésére. Az Ubisoft és beszállt, félmillió euróval.

Bővebben
2019
ápr
18
Hír

Idén érkezik egy olcsóbb Switch-modell

0

Friss értesülések szerint a Nintendo még idén piacra dob egy olcsóbb modellt a Nintendo Switch-ből. Állítólag a hordozhatóságon lesz a hangsúly, de továbbra is opció lesz a TV-re köthetőség.

Bővebben
2019
ápr
18
HírVideó

Mortal Kombat 11 – Shao Kahn parádézik

0

A NetherRealm Studios lerántotta a leplet a kizárólag az előrendelőknek járó bónusz karakterről, a legfrisseb videón Shao Kahn mutatja meg, hogy mire és képes valójában. A játék április 23-án jelenik meg.

Bővebben
2019
ápr
18
Hír

Az első hivatalos részletek az új PlayStation-ről

0

Mark Cerny, a PlayStation vezető tervezője interjút adott a Wired magazinnak, amiben konkrétumokat árult el a következő generációs PlayStation-ről. Ami biztos, idén nem jelenik meg a konzol.

Bővebben
2019
ápr
18
Hír

Májusban érkezik a kizárólag digitális Xbox One

0

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy májusban érkezik a lemezmentes Xbox One, amin kizárólag digitális címeket lehet futtatni. Ennek megfelelően az ára is olcsóbb lesz, ez lesz a legolcsóbb modell a piacon.

Bővebben
2019
ápr
14
HírVideó

Befutott a Star Wars Jedi: Fallen Order első előzetese

0

Megérkezett a Star Wars: Jedi: Fallen Order első kedvcsinálója, melyről a Respawn azt mondta, hogy mély történettel, és könnyen tanulható harcrendszerrel érkezik majd. Íme a látnivaló.

Bővebben
2019
ápr
14
Hír

Fillérekért kapható a háromhavi Xbox Game Pass

0

A Microsoft a napokban lőtte fel a tavaszi kiárusítását, melyben az idei év legjobb ajánlata is szerepel: a három hónapos Xbox Game Pass előfizetést most mindössze háromszáz forintért lehet megvásárolni.

Bővebben
2019
ápr
14
HírVideó

Nem kap többjátékos módot a Star Wars Jedi: Fallen Order

0

Érdekesen indul a Star Wars Jedi: Fallen Order története, a játékot még hivatalosan le sem leplezte az Electronic Arts, mégis már számos részlet kiszivárgott a játékból, többek között a megjelenési dátum is.

Bővebben
2019
ápr
13
HírVideó

Megjelent a Hellblade Switch-re

0

A Ninja Theory nagy sikert aratott kalandjátéka, a Hellblade: Senua’s Sacrifice megjelent Nintendo Switch-re. A játék beszerezhető a Nintendo eShop-ban, 24,99 fontot kell érte fizetni. Íme a launch trailer.

Bővebben