2018
nov
17
HírPletyka

Jövő tavasszal jöhet a lemez nélküli Xbox One

0

Amennyiben az alábbi pletyka igaznak bizonyul, a Microsoft jövő tavasszal új hardvert dob piacra, ami nem más, mint a lemezmeghajtó nélküli Xbox One. Ezzel a konzol ára is lényegesen kedvezőbb lesz. 

Bővebben
2018
okt
11
HírPletyka

Készülőben lehet a Bully 2

0

A Bully 2 a Rockstartól egyik leginkább követelt játék a rajongók részéről, habár, amennyire tudjuk, semmi ilyesmiről sincs szó a stúdiónál. Vagy mégis? A Bully 2-re utaló nyomok bukkantak fel az interneten. 

Bővebben
2018
okt
5
HírPletyka

Hamarosan lehet majd nevet cserélni PSN-en

0

A felhasználók már régóta követelik a Sony-n, és úgy néz ki, hogy végre nem talál süket fülekre: hamarosan valósságá válik a PSN-felhasználónév cseréje. A következő frissítésben benne lesz. 

Bővebben
2018
Júl
24
HírPletyka

Streamingelős konzol lesz a következő Xbox (egyike)

0

Az idei E3-on vált világossá, hogy a Microsoft 2020-ban készül kiadni a következő Xboxot. Lapértesülések szerint a hagyományos gép mellett egy csak streamingelésre képes masinát is készít a redmondi cég. 

Bővebben
2018
ápr
22
HírPletyka

Battle Royale-módot kaphat a Battlefield V

0

Egyes források szerint a Battle Royale-őrület a javában készülő Battlefield V-t is elérhetik, a PUBG- és Fortnite-féle őrület már a műfajon kívül eső játékokban is helyet kaphat. Döntse el mindenki, ez mennyire jó.

Bővebben
2018
feb
5
Pletyka

Új Crash Bandicoot jöhet jövőre

0

Még le sem csillapodott a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy által keltett hájphullám, máris újabb velőscsontot kapnak a rajongók: a sorozat 2019-ben új résszel bővülhet. 

Bővebben
2018
jan
1
HírPletyka

Júniusban jöhet a Red Dead Redemption 2

0

Az élet megy tovább, mindenkinek boldog új évet kívánunk, melyet nyisson az a hír, hogy úgy néz ki, hogy júniusban érkezik a Rockstar mindenki által várt játéka, a Red Dead Redemption 2. 

Bővebben
2017
jún
25
HírPletyka

Felújított változatot kaphat az L.A. Noire

0

Évek óta nem lehet hallani semmit a Team Bondi-féle L.A. Noire-ról, azonban most a Rockstar-híreket ügyeletesen szállító Yan2295 Twitteren súgta meg, hogy készülőben lehet a felújított változat. 

Bővebben
2016
jún
8
E3HírPletyka

E3 2016: Jöhet a Skyrim felújított változata

0

Egyre több forrásból hallani, hogy a Bethesda még idén megjelenteti a The Elder Scrolls V: Skyrim felújított változatát, azaz, Definitive kiadást tervez a játékhoz. Állítólag az E3-on jelentik majd be. 

Bővebben
2016
máj
26
Pletyka

Négyszer gyorsabb Xbox One-on dolgozik a Microsoft

0

A Kotaku információi szerint a Microsoft jelenleg az Xbox One két újabb változatán is dolgozik, melyek közül az egyik a mostaninál négyszer gyorsabb lesz. Ezzel hatalmasat lépne előre a redmondi cég a konzolversenyben. 

Bővebben
2016
Már
29
HírPletyka

Készül a Shadow of Mordor 2

0

A Warner Bros. és a Monolith játéka, a Middle Earth: Shadow of Mordor úgy tűnik, hogy folytatást kap, már ha lehet hinni egy kaszkadőrnő önéletrajzának. Egyelőre a kiadó hallgat. 

Bővebben
2016
Már
19
Pletyka

Erősebb konzol jöhet, készül a PlayStation 4.5

0

A GDC 2016 falai között érdekes pletyka kelt szárnyra, miszerint a Sony már dolgozik a PlayStation 4 erősebb változatán, mely már képes lesz a 4K felbontás megjelenítésére is. 

Bővebben
2016
jan
1
HírPletyka

Karcsúbb változatot kaphat az Xbox One

Az előző generációban mindkét nagykonzol idővel kisebb, vékonyabb változatot kapott, s úgy tűnik, hogy a sorban most az Xbox One lehet az első, akinek akár még idén kistestvére születhet. 

Bővebben
2015
dec
1
HírPletyka

PlayStation 4-re jöhet a Demon’s Souls

Nem mindennapi pletyka látott napvilágot az internet sötét bugyraiban, miszerint PlayStation 4-re költözhet a From Software ikonikus játéka, a Souls-sorozatot felvezető Demon’s Souls. 

Bővebben