2017
jún
25
HírPletyka

Felújított változatot kaphat az L.A. Noire

0

Évek óta nem lehet hallani semmit a Team Bondi-féle L.A. Noire-ról, azonban most a Rockstar-híreket ügyeletesen szállító Yan2295 Twitteren súgta meg, hogy készülőben lehet a felújított változat. 

Bővebben
2016
jún
8
E3HírPletyka

E3 2016: Jöhet a Skyrim felújított változata

0

Egyre több forrásból hallani, hogy a Bethesda még idén megjelenteti a The Elder Scrolls V: Skyrim felújított változatát, azaz, Definitive kiadást tervez a játékhoz. Állítólag az E3-on jelentik majd be. 

Bővebben
2016
máj
26
Pletyka

Négyszer gyorsabb Xbox One-on dolgozik a Microsoft

0

A Kotaku információi szerint a Microsoft jelenleg az Xbox One két újabb változatán is dolgozik, melyek közül az egyik a mostaninál négyszer gyorsabb lesz. Ezzel hatalmasat lépne előre a redmondi cég a konzolversenyben. 

Bővebben
2016
Már
29
HírPletyka

Készül a Shadow of Mordor 2

0

A Warner Bros. és a Monolith játéka, a Middle Earth: Shadow of Mordor úgy tűnik, hogy folytatást kap, már ha lehet hinni egy kaszkadőrnő önéletrajzának. Egyelőre a kiadó hallgat. 

Bővebben
2016
Már
19
Pletyka

Erősebb konzol jöhet, készül a PlayStation 4.5

0

A GDC 2016 falai között érdekes pletyka kelt szárnyra, miszerint a Sony már dolgozik a PlayStation 4 erősebb változatán, mely már képes lesz a 4K felbontás megjelenítésére is. 

Bővebben
2016
jan
1
HírPletyka

Karcsúbb változatot kaphat az Xbox One

Az előző generációban mindkét nagykonzol idővel kisebb, vékonyabb változatot kapott, s úgy tűnik, hogy a sorban most az Xbox One lehet az első, akinek akár még idén kistestvére születhet. 

Bővebben
2015
dec
1
HírPletyka

PlayStation 4-re jöhet a Demon’s Souls

Nem mindennapi pletyka látott napvilágot az internet sötét bugyraiban, miszerint PlayStation 4-re költözhet a From Software ikonikus játéka, a Souls-sorozatot felvezető Demon’s Souls. 

Bővebben
2015
okt
22
HírPletyka

Rush and Blood címmel kap DLC-t az Until Dawn

Mint az a hír melletti jelölőből is jól látszik, az alábbi sorok egyelőre pletykaként kezelendők: Rush and Blood címmel DLC-t kap az Until Dawn, mit ráadásul kompatibilis lesz a PlayStation VR-rel. 

Bővebben
2015
okt
13
PletykaVideó

Halo 5 Guardians launch trailer

Igazi Xbox One-ünnep lesz a Halo 5: Guardians közelgő megjelenése, mely a konzol idei legerősebb exkluzív címe. A debüt alkalmából készített előzetest már közzé is tette a kiadó, íme. 

Bővebben
2015
ápr
13
HírPletyka

Készülne az Uncharted Trilogy Remastered?

Erősen kételkedjetek, de azért ne vessétek el a lehetőséget: egy svájci honlapon felbukkant az Uncharted-trilógia újramaszterelt változata, Uncharted Trilogy HD Edition címmel. Én simán elhiszem. 

Bővebben
2015
jan
19
HírPletyka

8-10 órás lesz a The Order 1886 kampánya

Bár pletykáról van szó csupán, érdemes komolyan venni: a The Order 1886 kampánya nem lesz több 8-10 óránál, bár a tökölősök akár 12 óra játékidőt is kihozatnak a Ready at Dawn PS4-es címéből. 

Bővebben
2015
jan
8
HírPletyka

Mozgolódás a Mafia III körül

  Lassan egy éve semmit nem lehetett hallani a Mafia III háza tájáról, persze azt mindenki tudja, hogy a színfalak mögött a játék már javában készül. Egy újabb morzsa azonban azt sejteti, hamarosan bejelentés jöhet.

Bővebben
2014
Júl
8
HírPletyka

PS4-re jöhet a Beyond Two Souls

0

Még áprilisban reppent a pletyka, hogy elkészülhet a Beyond: Two Souls PlayStation 4-re, bár hivatalos bejelentés nem történt. Azóta sem, de most újabb jelek utalnak arra, hogy valóban lesz újgenerációs változat. 

Bővebben
2014
máj
12
HírPletyka

Megjelenhet PC-re a Read Dead Redemption

0

A Rockstar mindig is híres volt arról, hogy kicsit szívatja a még mindig PC-n játszókat, most azonban gyógyírt kaphatnak a klaviatúra és egér kombó szerelmesei. A Red Dead Redemption ugyanis megjelenhet PC-re. 

Bővebben