2014
aug
29
TesztVideó

Madden NFL 15 teszt

A napokban került az üzletekbe az EA Sports idei őszi első sportjátéka, a Madden NFL 15, mely – bár számunkra furcsa – hatalmas népszerűségnek örvend a játékosok körében. De hogy idén mennyire is örülhetnek, az kiderül a tesztből. 

Bővebben
2014
máj
23
Teszt

Wolfenstein The New Order teszt

0

A héten jelent meg a Bethesda legfrissebb Wolfenstein epizódja, mely a New Order alcímet viseli. A belsőnézetes náci lövöldével kapcsolatban ígértek fűt és fát, a mellékelt tesztből kiderül, hogy mindebből mi vált valóra, és mi nem. 

Bővebben
2014
máj
5
Teszt

The Amazing Spider-Man 2 teszt

0

A szebb napokat megért Pókember-sorozat ezúttal újabb résszel gazdagodott, mely a The Amazing Spider-Man 2 címre hallgat, s mely gyakorlatilag a most a mozikba kerülő film játékos adaptációja. Hogy mit várhatunk tőle, kiderül a mellékelt tesztből. 

Bővebben
2014
ápr
16
TesztVideó

Trials Fusion teszt

0

A motocross kedvelőknek jó hír, hogy Xbox One és PlayStation 4-re az Ubisoft gondozásában megjelent a Trials Fusion. A mellékelt tesztből kiderül, mi is várható a játéktól, s természetesen lesznek benne látnivalók is. 

Bővebben
2013
okt
13
Teszt

Beyond: Two Souls teszt

1

A halál utáni lét vagy “nemlét” kérdése gyakorlatilag egyidős az emberiséggel, s ezúttal ehhez, a már számos formában feldolgozott témához nyúlt David Cage, és a Quantic Dream csapata, nem kis kockázatot vállalva a Heavy Rain korábbi sikere után.

Bővebben
2013
jún
29
Teszt

The Last of Us teszt

1

Ha egy PlayStation 3-exkluzív játék kerül az asztalra, az elvárások magasra törnek, mint egy izlandi gejzír, ha pedig ez a játék a Naughty Dog kezéből kerül ki, akkor már előre összefut a nyál a szánkban, hogy itt valami unikum van kérem készülőben.

Bővebben
2013
Már
23
Teszt

Gears of War: Judgment teszt

0

Lassan két éve, hogy a Gears of War-trilógia véget ért, s mivel úgy, ahogy, nem is volt kérdéses, hogy egy esetleges következő rész csakis előzményjáték lehet. Mind e mellé az még csak hab lett a tortán, hogy a Gears of War: Judgment új fejlesztő kezébe került.

Bővebben
2013
Már
7
Teszt

Tomb Raider teszt

1

Nagy bátorság kell ahhoz, hogy a világ legnépszerűbb női videojáték-karakterét oly sok megjelent epizód után, dacolva a rajongói elképzelésekkel alapjaiban szabja át egy fejlesztőgárda, a Crystal Dynamics ezt mégis meglépte. A végeredményt pedig még évek múlva is emlegetni fogjuk!

Bővebben
2013
feb
15
Teszt

Special Forces: Team X teszt

5

Akinek elege van már a hardcore lövöldékből, és kedveli a TPS műfajt, annak érdekes színfolt lehet a Special Forces: Team X, mely egy lazább, kötetlenebb szórakozást biztosít arcade stílusban, mint az igazi nagyok.

Bővebben
2012
nov
27
Teszt

Hitman: Absolution teszt

1

Hat év a videojáték-iparban nagyon sok idő, s bizony ennyi telt el azóta, hogy utoljára új Hitman-játékot vett volna bárki is a kezébe, nem csoda hát, hogy a Hitman: Absolution bejelentése óriási kérdőjeleket villantott a rajongók fejében.

Bővebben
2012
nov
4
Teszt

Assassin’s Creed III teszt

3

Desmond történetének egyszer s mindenkorra vége, megérkezett a hármas számozást kapott Assassin’s Creed, mely teljesen új környezetbe és korszakba kalauzolja el a játékosokat annak ígéretével, hogy forradalmi változásoknak lehetünk szemtanúi.

Bővebben
2012
okt
25
Teszt

Medal of Honor: Warfighter teszt

1

Hadd kezdjem egy személyes felütéssel: mindig is kedveltem a Medal of Honor-játékokat, főleg a második világháborút témaként boncolgatókat. Mindegyiknek volt egy sajátos hangulata, mely a 2010-es reboot-tal veszni látszott.

Bővebben
2012
Sze
9
Teszt

Sleeping Dogs teszt

3

Néhány évvel ezelőtt az Activision birtokolta a True Crime játékok jogait, s a következő epizód már javában fejlesztés alatt állt, Hong Kong alcímmel, amikor a kiadó gondolt egyet, és sutba vágta az egészet. Ekkor jött a Square Enix, aki meglátta a fantáziát a játékban.

Bővebben
2012
aug
26
Teszt

Darksiders II teszt

0

Néhány évvel ezelőtt a THQ nagy fába vágta a fejszéjét, létrehozott egy stúdiót Vigil Games néven, abból a célból, hogy a csapat egyetlen franchise-ra, az akkor még első résszel készülő Darksiders-re koncentráljon. Már a második résznél tartunk, eljött a Halál.

Bővebben