2018
aug
1
HírVélemény

Majd’ 20 millió Nintendo Switch fogyott eddig

0

A Nintendo is közzétette előző negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből kiderült, mennyi konzolt is értékesítettek az elmúlt három hónapban a japánok. Lass több fogy belőle, mint Xbox One X-ből. 

Bővebben
2018
jún
9
HírVélemény

Csak jövőre érkezik a Crakcdown 3

0

A Kotaku értesülései szerint a Crackdown 3 csak 2019-ben jelenik meg, a Microsoft ugyanis elcsústatta a játék premierjét. Később a Polygon is megerősítette az értesülést. 

Bővebben
2018
jún
5
HírVélemény

Három prémium kiadást kap a Red Dead Redemption 2

0

A Rockstar Games bejelentette, hogy az év végén megjelenő Red Dead Redemption 2-höz három prémium kiadást is tervez. A természetesen más-más tartalommal érkező pakkok ára is különböző lesz.

Bővebben
2018
máj
12
HírVélemény

100 millió dollárba kerül a Shadow of the Tomb Raider

0

A Square Enixnek rengeteg pénzbe fog fájni az új Tomb Raider-játék, nem csoda, hogy a vállalat kevésbé kockázatos, és olcsóbb projektek felé kacsintgat. Persze ez a gémereknek nem annyira jó. 

Bővebben
2018
máj
5
HírVélemény

15%-kal több Xbox One fogy, mint egy éve

0

Bár a Microsoft már néhány éve nem tesz közzé pontos adatokat hardvereladásairól, tegyük hozzá, teljesen érthető okoknál fogva (LOL), most egy kicsit azért lazított, és emelkedő hardvereladásról számolt be. 

Bővebben
2018
ápr
7
HírVélemény

Semmi nem ment meg minket a Far Cry 6-tól

0

Az Ubisoft rókabőr-lövöldéje, a Far Cry 5 egy hete landolt az üzletek polcain, s ennyi idő alatt 5 millió példányt sikerült belőle eladni. Úgy tűnik tehát, hogy muszáj lesz még a Far Cry 6-ot is elviselnünk. 

Bővebben
2018
ápr
5
HírVélemény

310 millió dollárt hozott egy hét alatt a Far Cry 5

0

Egy héttel ezelőtt került a boltok polcaira a Far Cry 5, ami a sorozat leggyorsabban fogyó címévé is vált, derült ki az Ubisoft által szolgáltatott adatokból. Kétszer annyi fogyott belőle az első héten, mint az előző részből. 

Bővebben
2018
Már
30
HírVélemény

A Microsoft szerint sikeres a Sea of Thieves

0

A héten jelent meg a Microsoft exkluzív játéka, a multiplayer only Sea of Thieves, és a cég szerint rendkívül sikeres rajtot vett a kalózos kaland. Olyannyira, hogy a generáció legsikeresebb saját fejlesztése lett. 

Bővebben
2018
Már
15
HírVélemény

E3 2018: Különcködik a Microsoft, a legnagyobb showt ígéri

0

Az idei E3-on a Microsoft a szokásos prezentációját külön épületben tartja, ami bár nem lesz messze az expónak helyt adó Los Angeles Convention Centertől, mégis csak beint neki. A valaha volt legnagyobb showt ígérik.

Bővebben
2018
feb
28
HírVélemény

Nagyot szól a márciusi PlayStation Plus

0

A Sony az utóbbi évek legjobb kínálatát hozta össze a PlayStation Plus előfizetőinek márciusra. Ilyen kaliberű játékokat kellene minden hónapban kapnia annak, aki pénzt fizet a szolgáltatásért.

Bővebben
2018
feb
25
HírVélemény

Ratyadék hónap jön a Games With Gold kínálatában

0

Lassan belépünk a márciusba, s a Microsoft elárulta, hogy a Gold előfizetői milyen játékokat kapnak a havidíjukért cserébe márciusban. Sok köszönet nem lesz belőle. 

Bővebben
2018
feb
24
HírVélemény

Donald Trump a videojátékokat hibáztatja

0

Az elmúlt héten történt újabb amerikai iskolai lövöldözés kapcsán lett szóbeszéd Donald Trump-nál az elburjánzó fegyveres erőszak, melyért az elnök részben a videojátékokat hibáztatja. 

Bővebben
2018
feb
9
HírVélemény

4 milliárd dollárt keresett mikrotranzakciókkal tavaly az Activision

0

Kurva szomorú hír következik, de a tények makacs dolgok: 2017-ben az Activision 4 milliárd dollárt keresett csak a mikrotranzakciókkal, az árbevételének több, mint a felét. 

Bővebben
2018
jan
18
Vélemény

Aggályos-e a Sony McDonald’s-reklámja a PlayStation Store-ban?

0

A tények: a Sony az USA Store-ban szponzorált McDonald’s-hirdetést tett közzé tőle szokatlan módon, melynek a játékokhoz semmi köze sincsen. Vajon milyen érzést vált ki ez a játékosokból? Mondd el te is! 

Bővebben