2019
nov
9
HírVideó

Nem lesz platform exkluzív a Death Stranding PC-n

0

A Death Stranding jövő évben jelenik meg PC-n, és a játékot már most elő lehet rendelni Steam-en, illetve az Epic Games Store-ban is. Mindez azt jelenti, hogy nem kap exkluzivitást egyik áruház sem.

Bővebben
2019
nov
9
HírVideó

Diablo IV – akcióban a druidával

0

A múlt héten bemutatott Diablo IV-ből most újabb kasztot láthatunk mozgásban, ezúttal a druidát. Bár elég combos hős, ha bajba kerül, vérfarkassá vagy medvévé is képes változni.

Bővebben
2019
nov
3
HírVideó

Mozgásban a Terminator: Resistance

0

A Terminator-rajongókat talán izgalomba hozza a Reef Entertainment kezei közt készülő, és hamarosan megjelenő Terminator: Resistance, amiből most két videót is lehetőségünk van megmutatni.

Bővebben
2019
nov
2
HírVideó

Érkezik az Overwatch 2

0

Az Overwatch 2 volt a Blizzard másik nagy bejelentése a BlizzConon, ami ugyan senkit nem ért váratlanul, mégis örülnek neki a rajongók. Új PvP mód, új helyszínek, kooperatív mód és sok minden más lesz a folytatásban.

Bővebben
2019
nov
2
HírVideó

Bemutatkozott a Diablo IV

0

A Blizzard logikusan nagyágyúval nyitott a jelenleg is zajló BlizzCon-on, és hivatalosan is leleplezte a Diablo IV-et. Három frakció már biztosan lesz a PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készülő játékban.

Bővebben
2019
nov
1
HírVideó

Így fest Switchen az Alien Isolation

0

Az Alien: Isolation még idén megjelenik Nintendo Switch-re, ezúttal pedig egy kis ízelítőt kapott abból, hogyan is fest majd a Nintendo slágerkonzolján. Pontos dátum egyelőre még nincs, sokat már biztos nem kell várni rá.

Bővebben
2019
nov
1
HírVideó

Spoileres launch trailert kapott a Death Stranding

0

Egy hét múlva jelenik meg az óriási kérdőjeleket tartalmazó Death Stranding, aminek utolsó, Kojima által vágott előzetesét láthatjuk most. A képsorok spoileresek, így aki nagyon ráizgult, az óvatosan nézze csak!

Bővebben
2019
nov
1
HírVideó

Ezek a novemberi PlayStation Plus-címek

0

A Sony közzétette, hogy havi előfizetési díjukért cserébe milyen játékokat tölthetnek le a PlayStation Plus-tagok. Ezúttal a Nioh és az Outlast 2 lesz soron, egyik sem egy könnyű darab.

Bővebben
2019
nov
1
HírVideó

Megjelenési dátumot kapott a Nioh 2

0

A Team Ninja producere a PlayStation Blogon jelentette be, hogy a Nioh 2 2020. március 13-án jelenik meg, egyelőre csak PlayStation 4 platformra. A bejelentés mellé természetesen egy előzetes is érkezett.

Bővebben
2019
okt
26
HírVideó

A Layers of Fear és a QUBE 2 ingyenesek az Epic Games Store-ban

0

Az Epic folytatja az ingyenes játékok osztogatását a héten, ezúttal a Layers of Fear, valamint a QUBE 2 kerültek sorra. Mindkét játék október 31-ig tölthető, utána váltás érkezik.

Bővebben
2019
okt
25
HírVideó

Január elején érkezik a Monster Hunter World: Iceborne PC-re

0

A Capcom pontos megjelenési dátumot, és egy trailert is közzétett a Monster Hunter World: Iceborne PC-s megjelenésével kapcsolatban. Lesz itt minden, 4K, korlátozás nélküli frame rate, íme az előzetes.

Bővebben
2019
okt
25
HírVideó

Három hónapot csúszik a The Last of Us: Part II

0

A Kotaku úgy értesült, hogy mégsem jelenik meg a The Last of Us: Part II februrában, és az értesülést a Sony később meg is erősítette. Így akik már nagyon be voltak sózva, azoknak jeges vödör, májusban jön a játék.

Bővebben
2019
okt
24
HírVideó

Battlefield V – jöhet a Csendes-óceán

0

Október utolsó napján érkezik a Battlefield V új kiegészítője, a War in the Pacific, ami nevéhez híve a Csendes-óceánra helyezi át a frontot. Átélheted Japán és az Egyesült Államok háborús konfliktusát.

Bővebben
2019
okt
23
HírVideó

Decemberben jelenik meg a Darksiders Genesis

0

Egy új, hangulatos előzetessel jelentkezik a Darksiders Genesis, melyben ezúttal Strife kapja a főszerepet. Az izometrikus nézetű, Diablo-utánzat december 5-én jelenik meg PC-re, konzolokra pedig februárban.

Bővebben