2019
jan
20
HírVideó

The Division 2 multiplayer trailer érkezett

0

Az első részt követően jelentősen átalakul a The Division 2 multiplayer szekciója, melyben PvE/PvP, klasszikus PvP-módok várnak majd a Dark Zone területeken. A csatolt előzetes a többjátékos mód lehetőségeit mutatja be. 

Bővebben
2019
jan
19
HírVideó

Interaktív előzetesen a Resident Evil 2

0

Már csak néhány nap választ el minket a Resident Evil 2 remakejének megjelenésétől, és most egy interaktív előzetessel hangolhat mindenki Claire és Leon kalandjára. Igényes címnek ígérkezik a felújított darab. 

Bővebben
2019
jan
19
HírVideó

Total War: Three Kingdoms – így kémkedj!

0

A Total War: Three Kingdoms legújabb előzetesében azt nézhetitek meg, hogy miként is lehet kémeket az ellenséges vonalak mögé küldeni, hogy aztán a saját malmunkra hajtsák a vizet a terület elfoglalása során. 

Bővebben
2019
jan
15
HírVideó

Rejtett területre kalauzol a Sekiro: Shadows Die Twice

0

A From Software következő nagy játéka, a Sekiro: Shadows Die Twice most egy olyan területre kalauzol, ami a kampány elől rejtve van, és csak egy harang aktiválásával juthat el oda a kíváncsi játékos. 

Bővebben
2019
jan
13
HírVideó

Dead or Alive 6 – béta és új trailer

0

A Koei Tecmo és a Team Ninja bejelentette, hogy a Dead or Alive 6 online béta PlayStation Plus-tagoknak megnyitja a kapuit. A bétateszt holnap fejeződik be, amiben az Online Versus-mód próbálható ki. 

Bővebben
2019
jan
12
HírVideó

Resident Evil 2 – egykos és most

0

Két hét múlva már meg is érkezik a Resident Evil 2 remake, és most mindenki megnézheti, hogy mennyit is fejlődött a játék a 20 évvel ezelőtti változatához képest. A demó már tölthető, 30 perces időkorlátos formában. 

Bővebben
2019
jan
12
HírVideó

Festői tájakra kalauzol a Total War: Three Kingdoms

0

Március hetedikén érkezik a Total War: Three Kingdoms, melynek legújabb előzetese nem az akciókra, hanem a festői tájakra koncentrál, ahova a játék majd elkalauzolja az érdeklődőket. 

Bővebben
2019
jan
4
HírVideó

Negyedóra a Rage 2 társaságában

0

A Rage 2 hevesen készül az id Software és az Avalanche Studios koprodukciójában, amiből most egy negyedórás felvétel látott napvilágot, korábban részben már látott jelenetekkel. Megjelenés május 24-én. 

Bővebben
2019
jan
4
HírVideó

Ezek 2019 legjobb játékai a Sony szerint

0

A Sony készített egy videót, melyben összeszedték 2019 nagy megjelenéseit. Üröm az örömben, hogy ezek nagy része mind harmadik feles cím, hisz az exkluzívokat a cég tavaly már ellőtte. Lehet készíteni a pénztárcákat!

Bővebben
2019
jan
2
HírVideó

Veszettül jól néz ki a Kingdom Hearts 3 új trailere

0

A rajongók tíz éve várják már a Kingdom Hearts harmadik epizódját, ami januárban a boltok polcain landol. A legfrissebb előzetes betekintést enged a játék univerzumaiba, és veszett jól néz ki! 

Bővebben
2018
dec
31
HírVideó

Jövő márciusban érkezik a Persona 5 R

0

2017 egyik sikercímeként debütált a Persona 5, ami mind a kritikusokat, mind pedig a játékosokat levett a lábáról. Az Atlus most elérkezettnek látta az időt, hogy leleplezze a Persona 5 R-t. Egyelőre nem tudni, mi az. 

Bővebben
2018
dec
29
HírVideó

A Parlament is bekerül a Civilization VI-ba

0

Jövő februárban érkezik a Civilization VI második nagy bővítménye, a Gathering Storm, melyben 8 új frakcióval, köztük a magyarokkal bővül az alapjáték. Országunk legszebb épülete, a Parlament is bekerül a DLC-be. 

Bővebben
2018
dec
25
HírVideó

Sajátos videóval karácsonyozik a Rage 2

0

A Bethesda nem ment a szomszédba egy kis karácsonyi mókáért, a Rage 2 ugyanis egy bolond videóval kíván mindenkinek boldog karácsonyt. Bár pohár pia után még énekelhetsz is velük együtt! 

Bővebben
2018
dec
23
HírVideó

Masszív felvételen az Anthem

0

A BioWare fejlesztői egy 40 perces játékfelvételt tettek közzé a jövőre megjelenő Anthem-ből, melyen az Interceptor fémvázába bújva mehetünk végig a kiválasztott pályán a bossig. Ha a játék érdekel, ezt ne hagyd ki! 

Bővebben