Videó | Konzol Center
2019
Júl
16
HírVideó

Előzetesen az Assassin’s Creed: Odyssey utolsó DLC-je

0

Mától elérhető az Assassin’s Creed Odyssey: Judgment of Atlantis Xbox One, PC és PS4 platformokon, s a mellékelt előzetes jól összefoglalja, hogy mire is számíthatsz a játék utolsó nagy kiegészítőjében.

Bővebben
2019
Júl
16
HírVideó

Szeptemberben kapjuk meg konzolokra a Tropico 6-ot

0

A Limbic Entertainment és a játékot kiadó Kalypso Media bejelentette, hogy a Tropico 6 szeptember 27-én jelenik meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A banánköztársaság és az El Presidente már csak karnyújtásnyira van.

Bővebben
2019
Júl
16
HírVideó

Everreach: Project Eden címmel új scifi-RPG jelenik meg

0

Az utóbbi években nincsenek elkényeztetve a szerepjátékok rajongói, ezen próbál most javítani az Elder Games fémjelezte Everreach: Project Eden, ami egy scifi-RPG-ként jelenik meg még idén.

Bővebben
2019
Júl
15
HírVideó

Vaskos Ghost Recon: Breakpoint gameplay nyitja a hetet

0

Ha valaki a felszolgált, 50 perces Ghost Recon: Breakpoint-videó után sem tudja eldönteni, hogy kell-e neki ez a játék, az biztosan ne vegye meg! Október 4-ig még ugyan filozofálhat rajta, de ennél többet nehéz “kedvcsinálni”.

Bővebben
2019
Júl
14
HírVideó

Monster Hunter World: Iceborn trailer

0

Szeptember 6-án esedékes a Capcom-féle Monster Hunter World: Iceborn DLC-je, melybe most egy friss videón is belekukkolhatsz. Új harcossal, új alfajjal és egy megújult Hub-bal érkezik a bővítmény.

Bővebben
2019
Júl
14
HírVideó

The Surge 2 – itt a sztori első 10 perce

0

A Gamersyde jelentős mennyiségű látnivalót tett közzé a hamarosan debütáló The Surge 2-ből, amik közül mi most a játék sztorijának első tíz percét mutatjuk meg. A végleges produktum szeptember 24–én jelenik meg.

Bővebben
2019
Júl
14
Videó

Nevet változtatott az Ion Maiden

0

A 3D Realms bejelentette, hogy az eredetileg Ion Maiden címen készített játéka Ion Fury címmel jelenik meg augusztusban. Az Iron Maiden perre vitte a névhasználatot, és úgy tűnik, hogy sikerrel jártak.

Bővebben
2019
Júl
13
HírVideó

Augusztus végén érkezik a The Bards’s Tale IV Director’s Cut

0

Az InXile Entertainment bejelentette, hogy a 2018-as RPG,, a The Bards Tale IV rendezői változata augusztus végén jelenik meg Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re.

Bővebben
2019
Júl
11
HírVideó

Szeptemberben kerül a boltokba a Nintendo Switch Lite

0

Most már hivatalos: a Nintendo új kézikonzolt jelentett be, mely szó szerint az lesz, a Nintendo Switch “könnyített” változata, ami Nintendo Switch Lite néven kerül majd az üzletekbe szeptemberben.

Bővebben
2019
Júl
11
HírVideó

Szeptemberben jelenik meg a Greedfall

0

A Focus Interactive bejelentette, hogy szeptemberben kerül az üzletek polcaira a Spiders által fémjelzett Greedfall. A mágiát és gyarmatosítást ötvöző szerepjáték bámulatos formában fest!

Bővebben
2019
Júl
7
HírVideó

Előzetest kapott a Pesona 5: Royale

0

A Persona 5 újrakiadása, a Royale alcímre hallgató játék az Atlus jóvoltából friss előzetest kapott, melyen Ann és Morgana látható. Új dialógusok, új ruhák, és egy új harci kombináció látható a traileren.

Bővebben
2019
Júl
7
HírVideó

Code Vein – Great Sword-bemutató

0

A Bandai Namco külön előzetest szánt a Code Vein egyik brutális fegyverének, melyet csak két kézzel lehet megtartani, lassú, ellenben baromi nagyot üt. Szeptember 27-től foroghat a Great Sword.

Bővebben
2019
jún
30
HírVéleményVideó

Games With Gold – a júliust sem rengeti meg a Microsoft

0

A Microsoft közzétette a júliusi Games With Gold-felhozatalt, strandolni egészen biztosan jobb lesz majd! Négy játék érkezik, melyek közül talán az Inside az, ami ér is egy fabatkát. Mind a négy cím indie-játék.

Bővebben
2019
jún
29
HírVideó

Code Vein – terítéken egy újabb bossharc

0

A Bandai Namco egy új trailert lőtt fel a vámpíros akció-szerepjátékából, a Code Vein-ből, melyen ismét egy bossharc kerül terítékre. A játék szeptember 27-én jelenik meg, pont egy évvel a tervezett dátum után.

Bővebben