Videó | Konzol Center
2019
Sze
15
HírVideó

Hangulatébresztő videót kapott a Shenmue 3

0

A Shenmue 3 legújabb előzetese nem a történetről, vagy valamelyik karakterről szól, hanem a játék hangulatát igyekszik megragadni, illetve arra felhívni a figyelmet. A játék hosszas várakozás után november 19-én érkezik.

Bővebben
2019
Sze
14
HírVideó

Ingyenesen kipróbálható a Plague Tale: Innocence

0

Ha még nem játszottál a Plague Tale: Innocence-szel, akkor itt a remek alkalom, hogy kipróbáld. Ráadásul mindezt ingyenesen teheted, ugyanis PC-n, Xbox One-on és PS4-en elérhető a játék demója. Az első fejezet próbálható ki.

Bővebben
2019
Sze
14
HírVideó

Sztori trailert kapott a The Surge 2

0

A közelgő megjelenés alkalmából újabb előzetest kapott a The Surge 2, amiben Jericho City kapja a főszerepet. A végleges játék szeptember 24-én jelenik meg, a két nagykonzolra és PC-re.

Bővebben
2019
Sze
14
HírVideó

Mozgásban a Nioh 2

0

A Tokyo Game Show legelső napján bemutattott Nioh 2-trailer után a Koei Tecmo most egy játékmenet felvételt osztott meg a játékból. Pontos megjelenési dátum nincs, várhatóan 2020 elején érkezik a játék.

Bővebben
2019
Sze
7
HírVideó

Gears 5 – a generáció legjobban kinéző játéka Xboxon

0

Tegnap óta verethetik a Gears 5-öt a Game Pass Ultimate előfizetők, és a Digital Foundry már ízeire is szedte a játékot. Jó hír, bármilyen Xboxon jól fut a játék, de Xbox One X-en mutatja ki foga fehérjét.

Bővebben
2019
Sze
4
HírVideó

Tölthető a Code Vein demója

0

Az Xbox One és PS4-es játékosok már tölthetik a Code Vein demóját, ami segíthet eldönteni, hogy érdemes-e befizetni a játékra a szeptember 27-ig megjelenést követően. Tegyetek egy próbát, annyit biztos megér!

Bővebben
2019
Sze
4
HírVideó

Befutott a Gears 5 utolsó előzetese

0

Hivatalosan csak szeptember 10-én rajtol a Gears 5, azonban az Xbox Gamepass Ultimate előfizetői, valamint az Ultimate Edition vásárlók már pénteken nekieshetnek a játéknak. Íme az utolsó előzetes.

Bővebben
2019
Sze
1
HírVideó

Nyolc perc a Trine 4 társaságában

0

A Trine 4: The Nightmare Prince a hétvégéi PAX Easten tiszteletét tette, ebből láthattok most egy nyolcperces videót. A végleges produktum október 8-án jelenik meg, Xbox One, PS4 és PC platformokra.

Bővebben
2019
Sze
1
HírVideó

Komoly gondokkal küzd a Control konzolokon

0

A Remedy-féle Control startja nem volt problémamentes, a konzolos közösség panaszkodott a játék futásteljesítménye miatt. Állandó belassulások, döcögés, frame-drop jellemzi a játékot. A Remedy most válaszolt.

Bővebben
2019
aug
31
HírVideó

Ezekkel a pályákkal rajtol a Gears 5

0

Néhány nappal a Gears 5 rajtja előtt a Coalition megmutatta az összes térképet, amivel a játék többjátékos módjában találkozhatnak az önjelölt hősök. Három játékmódban tizenegy térképet lehet nyüstölni az induláskor.

Bővebben
2019
aug
31
HírVideó

Negyedóra a Cyberpunk 2077 társaságában

0

A CD Projekt RED tegnap egy élő streamben engedett mélyebb betekintést a Cyberpunk 2077 világába, a teljesen friss játékmenet videóból rengeteg minden kiderül a játékról. Megtekintés csak saját felelősségre!

Bővebben
2019
aug
30
HírVideó

Odaver a PlayStation Plus szeptemberi felhozatala

0

A Sony végre összekapta magát, és egy igazán jó hónappal örvendezteti meg a PlayStation Plus előfizetőit. Két nagy cím érkezik az őszi nyitányra, a Batman: Arkham Knight és a Darksiders III. Így kell ezt!

Bővebben
2019
aug
30
HírVideó

Ilyen lesz a The Surge 2 harcrendszere

0

A The Surge 2 megjelenése már csak néhány hét, a legújabb előzetesen a harcrendszert ismerhetjük meg. Az gyakorlatilag az előző rész alapjaira épült, de azért tartalmaz természetesen újdonságokat is.

Bővebben
2019
aug
30
HírVideó

Érdektelen a Games With Gold szeptemberi kínálata

0

Vérszegény felhozatallal rukkolt elő a Microsoft szeptemberben a Games With Gold előfizetők – még ha oly kevés – pénzéért cserébe, bár a Gears 5 megjelenése miatt vélhetően emiatt senki nem fog bánkódni. Íme.

Bővebben