2017
Júl
16
HírVideó

Call of Duty: WWII – a zombimód előzetese

0

Idő előtt kiszivárgott a Call of Duty: WWII zombimódjának, az Army of the Dead-nek az előzetese, melyből kiderült, hogy ezúttal még a fanyalgóknak is egy olyan zombifalkával kell felvenni a harcot, hogy beleremeg a térdük. 

Bővebben
2017
Júl
16
HírVideó

A Pókember is kulisszák mögé vonult

0

Ezen a hétvégén tartja a Disney a saját, D23-ra keresztelt eseményét, melyen tiszteletét tette a PlayStation 4-exkluzív Spider-Man-játék is. Peter Parker világa az új részben darabjaira hullik. 

Bővebben
2017
Júl
16
HírVideó

Battlefront II – a kampány kulisszái mögött

0

A júniusi E3-ról hiányzott a Star Wars: Battlefront II kampány, most viszont az EA kifjezetten annak szentelt egy videót, és betekintést enged a kulisszák mögé. Szereplők szólalnak meg, felvillan a sztori mód is. 

Bővebben
2017
Júl
15
HírVideó

NHL 18 – az idei újdonságok

0

Június végén rántották le a leplet az NHL 18-ról, s az EA Sports most az idei iteráció újításait veszi gorcső alá egy friss előzetesen. Ezek főleg támadócselek, valamint védekezéssel kapcsolatos mozdulatsorok. 

Bővebben
2017
Júl
15
HírVideó

Mozgsban a Destiny 2 Vostok-pályáján

0

Az IGN jóvoltából a Destiny 2 Vostok-pályájába nézhetünk most bele. A fejlesztők nagyon készülnek, rengeteg tartalommal próbálják a játékot megszerettetni a szeptember 8-i rajt előtt. 

Bővebben
2017
Júl
13
HírVideó

Új látnivalón a Wolfenstein II

0

A Bethesda új trailert indított útnak a Wolfenstein II: The New Colossus-ról, az E3 óta az első új anyag, ami a játékból látható. A kész verzió október 27-én érkezik, PS4-re, PC-re és Xbox One-ra. 

Bővebben
2017
Júl
8
HírVideó

Videonaplón az új Pókember-játék

0

Az Insomniac-féle Pókember egy friss fejlesztői naplót kapott, melyen a csapat számos tagja, Jon Paquette, Jacinda Chew, Bobby Coddington is bemutatkozik. Rengeteg érdekesség derül ki a játékról! 

Bővebben
2017
Júl
8
HírVideó

Így néz ki Xbox One X-en az új Assassin’s Creed

0

Egészen biztos, hogy jót fog tenni az ősszel megjelenő Xbox One X eladásainak az Assassin’s Creed: Origins, ugyanis a játék kiválóan fest az új konzolon. Most ezt 20 percen keresztül nézheted meg te is. 

Bővebben
2017
Júl
2
HírVideó

Mozgásban a Code Vein

0

A Bandai Namco akció RPG-je, a Code Vein utoljára az E3-on mutatta meg magát, viszont most ismét érkezett egy kétperces játékmenet videó, mely a 1 vs 1 harcot mutatja be közelebbről. 

Bővebben
2017
Júl
2
HírVideó

A Sony letiltotta a 20 perc alatt kiplatinázható játékot

0

Az észak-amerikai tórfeavadászok nagyot néztek a napokban, amikor nem találták azt a játékot a PlayStation Store-ban, ami 20 perc alatt kiplatinázható. A Sony ugyanis letiltotta, és visszadobta a fejlesztőknek. 

Bővebben
2017
Júl
2
HírVideó

Augusztus közepén jön a felújított Starcraft

0

A Blizzard bejelentette, hogy augusztus 14-től lesz kapható a Starcraft Remastered, PC és Mac platformokon. Az alapjáték mellett a felújított változat a Brood War DLC-t is tartalmazza. 

Bővebben
2017
Júl
1
HírVideó

Ingyenes frissítéssel jön a Watch Dogs 2 partimódja

0

Jövő héten egy ingyenes frissítés keretében érkezik meg a Watch Dogs 2 partimódja, mely 2-4 fős csapatok számára teszi lehetővé a szabad barangolást a játékban. A frisstést minden platformra terítik. 

Bővebben
2017
Júl
1
HírVideó

Elindult az Xbox Ultimate Game Sale

0

Elrajtolt az Xbox nyári leárazása, az Xbox Ultimate Game Sale, melynek keretében több mint 350 játék kap akciós árcimkét. Az akció július 10-ig tart. 

Bővebben
2017
jún
28
HírVideó

PlayStation Plus július – jön az Until Dawn

0

A Sony végre összeszedte magát, és a PlayStation Plusz előfizetőinek a havidíjukért cserébe végre minőségi játékot ad. Júliusban az Until Dawn lesz a húzócíme a felhozatalnak. 

Bővebben