2018
máj
19
HírVideó

Tekken-hős kerül a Soulcalibur VI-ba

0

A Manji-klán tagja, Yoshimitsu, aki 1994 óta részese a Tekken-játékoknak most tiszteletét teszi a Soulcalibur VI-ban is, és a bejelentés mellé természetesen egy trailert is kovácsoltak a játék készítői. 

Bővebben
2018
máj
17
HírVideó

Bemutatkozott az Xbox Adaptive Controller

0

Igaznak bizonyultak a napokban felreppent híresztelések, miszerint a Microsoft olyan kontrollert készít, amit a valamilyen testi fogyatékkal élők tudnak használni a játékokhoz, igazodva a saját képességeikhez. 

Bővebben
2018
máj
15
HírVideó

Így indul a State of Decay 2

0

Hamarosan eljön a State of Decay 2 megejelenése, s az IGN jóvoltából most belenézhetünk annak első negyedórájába. A játék Xbox One-ra és PC-re jelenik meg május 22-én. 

Bővebben
2018
máj
13
HírVideó

Egy olasz birtok lesz a Rainbow Six Siege következő térképe

0

Az Operation Para Bellum frissítés keretein belül teríti az Ubisoft a Rainbow Six: Siege következő térképét, mely egy gyönyörű olaszországi birtokra kalauzolja el a kommandósokat. 

Bővebben
2018
máj
12
HírVideó

Tévés reklámot kapott a Detroit Become Human

0

A Quantic Dream PlayStation 4-exkluzív játéka, a Detroit Become Human hamarosan már a boltokban lesz, a Sony épp ezért televíziós reklámot is szentel a játéknak a minél sikeresebb eladások érdekében. Íme. 

Bővebben
2018
máj
12
HírVideó

Egy órán át mozog a Days Gone

0

A Game Informer jóvoltából most közel egy órán keresztül nézheted meg mozgásban a PlayStation 4-exkluzív Days Gone-t, melyet a játék kreatív direktora narrál. A megjelenés jövő év elejére várható. 

Bővebben
2018
máj
9
HírVideó

Bemutatkozott a PES 2019

0

A Konami bemutatta a Pro Evolution Soccer 2019-et, ami már a Bajnokok Ligája licensz nélkül jelenik meg. A kiadó viszont azt ígéri, hogy rengeteg más tartalom lesz a játékban. Íme a bemutatkozó előzetes. 

Bővebben
2018
máj
7
HírVideó

Velencei térképet kapott az Overwatch

0

Újabb pályával bővült az Overwatch, ezúttal a napos Velencébe kalauzolja a játékosokat annak Escort-módjába. A pálya a Rialto-hídról kapta a nevét, városnézésre azonban senkinek nem lesz benne ideje. 

Bővebben
2018
máj
6
HírVideó

Red Dead Redemption 2 trailer és információk

0

Kicsit megkésve bár, de csak megosztjuk a Red Dead Redemption 2 a héten fellőtt trailerét, és kárpótlásként a kis csúszásért egy-két érdekes információt is elárulunk a játékról. 

Bővebben
2018
máj
5
HírVideó

Akcióban a Vampyr

0

A Dontnod legújabb produktuma, a Vampyr napra pontosan egy hónap múlva jelenik meg, s a készítők most egy meglehetősen akciódús trailert dobtak oda a játékra éhes közönségnek. Június 5-én jelenik meg. 

Bővebben
2018
máj
5
HírVideó

Mozgásban a Beyond Good and Evil 2

0

Az Ubisfot a napokban egy élő stream keretében mutatta meg a Beyond Good and Evil 2-t, természetesen sok fejlesztői kommentárral, és kevés gameplay keretében. A játékról az E3-on tudhatunk majd meg többet. 

Bővebben
2018
máj
1
HírVideó

Holnap jön a Red Dead Redemption II második előzetese

0

A Rockstar Games bejelentette, hogy magyar idő szerint holnap 17 órakor teszi fel a YouTube-csatornájára a Red Dead Redemption harmadik előzetesét. Addig mindenki érje be azzal, amit a hajtás után lát. 

Bővebben
2018
ápr
30
HírVideó

Bemutatkozott az új Tomb Raider

0

A Square Enix hivatalosan is leleplezte a Tomb Raider előzmény trilógia utolsó darabját. Bár Lara sztorija itt véget ér, a kiadó további játékokat tervez  frencsájzban. Szezonbérlet, gyűjtői kiadás, lesz itt minden. 

Bővebben
2018
ápr
26
HírVideó

PS4-re költözik a H1Z1

0

A Battle Royale-műfaj kedvelőinek jó hír, hogy május végén PlayStation 4-re költözik a H1Z1. A játék free-to-play lesz, és teljesen konzolra szabott verziót kap majd az, aki letölti az anyagot. 

Bővebben