Videó | Konzol Center
 
2019
máj
19
HírVideó

A reggeli kávé mellé: 50 percnyi Code Vein

0

Aki a komótos ébredezés híve, az nyugodtan dőljön hátra, és nézzen bele a legújabb, ötven percnyi anyagba a Code Vein-ből. A játék május 30-án zárt hálózati tesztnek esik áldozatul, melyre lehet jelentkezni.

Bővebben
2019
máj
18
HírVideó

Ismét késik a Skull & Bones

0

Az Ubisoft kalózos játéka, a Skull & Bones újabb csúszást szenved el. Bár a címnek már tavaly meg kellett volna jelenni, a friss információk szerint leginkább 2020-ban érkezik majd valamikor.

Bővebben
2019
máj
18
HírVideó

Total War: Three Kingdoms – befutott a launch trailer

0

A Sega és a Creative Assembly jóvoltából befutott a Total War: Three Kingdom megjelenés előtti utolsó előzetese. A videó a híres hadúrt, Liu Beit helyezi a középpontba. A végleges változat május 23-án érkezik PC-re.

Bővebben
2019
máj
15
HírVideó

Sztoritrailert kapott az új Ghost Recon

0

Az Ubisoft nem titkolózik a Ghost Recon: Breakpoint történetével kapcsolatban, olyannyira, hogy külön előzetest készített hozzá, ami három percben enged betekintést a sztoriba.

Bővebben
2019
máj
14
HírVideó

Launch trailert kapott a Plague Tale: Innocence

0

Ma jelent meg a Focus Home Interactive új, ígéretes játéka, ami a középkorba kalauzolja el a játékosokat, a pestis terjedésének csúcsidőszakába. A testvérpár kooperatív kalandjához dukál a friss launch trailer is.

Bővebben
2019
máj
12
HírVideó

Nem érkezik Capcom-játék a jövő év derekáig

0

Bár a Capcom egy nagyon ígéretes címe, a Deep Down 2013 óta készülőben van, úgy tűnik, hogy vagy lehúzták a klotyón, vagy már csak PS5-re jelenik majd meg, ugyanis a kiadó már csak jövőre ad ki játékot.

Bővebben
2019
máj
11
HírVideó

Ősszel érkezik a MediEvil-remake

0

A Sony Interactive Entertainment PlayStation 4-re elkészíti a PS1-es klasszikus, a MediEvil felújított változatát. Bár a felújítás nem tűnik mérföldkőnek, 4K felbontással érkezik október 25-én.

Bővebben
2019
máj
10
HírVideó

Launch trailert kapott a Rage 2

0

Jövő héten fut be a Bethesda legújabb lövöldéje, amit kellően jól foglal keretbe a megjelenés alkalmából készített launch trailer. A Rage 2 május 14-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

Bővebben
2019
máj
10
HírVideó

Felfedte magát a Ghost Recon: Breakpoint

0

Az Ubisoft tegnap este leplezte le hivatalosan a Ghost Recon: Wildlands folytatását, ami a Breakpoint alcímet kapta. A játék október 4-én fog megjelenni, PC, PS4 és Xbox One platformokra.

Bővebben
2019
máj
10
HírVideó

Itt a God of War-dokumentumfilm

0

Egy évvel a játék megjelenése után elérhető a God of War-dokumentumfilm, ami a játék fejlesztésének fontosabb álomásait mutatja be. Rajongóknak igazi csemege a mozgókép, érdemes belenézni.

Bővebben
2019
máj
5
HírVideó

Összefoglaló előzetesen a Plague Tale: Innocence

0

A kraftingot, alkímiát és más képességeket is bemutató, összefoglaló előzetest kapott a Plague Tale: Innocence. A sötét középkorban játszód, ígéretes kooperatív kaland május 14-én jelenik meg Xbox One, PC és PS4 platformokra.

Bővebben
2019
máj
4
HírVideó

Life is Strange 2 – tekints bele a harmadik epizódba

0

A Dontnod Entertainment készített egy trailert, ami a Life is Strange 2 harmadik epizódját hivatott promózni. Az új rész jövő héten érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Bővebben
2019
máj
4
HírVideó

Zsenge a PlayStation Plus májusi felhozatala, mint a jó zöldborsó

0

A Sony-nál is rövidzárlat  van, a PlayStation Plus tagjai a havi előfizetési díjukért ismét két harmatos címmel lesznek gazdagabbak, melyek mindegyike természetesen indie alkotás. Toljátok inkább a Sekirot!

Bővebben
2019
ápr
28
HírVideó

A Plague Tale: Innocence – patkányokkal fertőzve

0

Az Asobo Studio egy nyolcpeces, vágatlan játékmenet videóval hívja fel a figyelmet a május közepén debütáló, külső nézetes kalandjátékára, amit látva egyből az az érzés fog el, hogy most rögtön akarom.

Bővebben