2018
Már
19
HírVideó

Velős reklámot kapott a God of War

0

A Sony Santa Monica készített egy meglehetősen velős televíziós reklámot az április 20-án debütáló God of War-hoz, melyben egy nyílvessző útját kísérhetjük végig. Utolsó fokozatra kapcsol a marketingkampány. 

Bővebben
2018
Már
18
HírVideó

Június végén érkezik a The Crew 2

0

Az Ubisoft bejelentette, hogy pontosan mikor kerül fel az üzletek polcaira a The Crew 2. A játékból PS4-en és Xbox One-on béta is lesz, valamint többféle kiadást is kap majd a játék. 

Bővebben
2018
Már
18
HírVideó

Sea of Thieves launch trailer

0

Két nap múlva jelenik meg a Microsoft-exkluzív online tengeri móka, a Sea of Thieves, s a játék megkapta a megjelenése előtti utolsó előzetesét, melyet tálalunk is. 

Bővebben
2018
Már
17
HírVideó

Tropico 6 – ellophatod a szabadságszobrot

0

A Limbic Entertainment egy új előzetest tett közzé a Tropico 6-ból, és sokak örömére a sorozat ott folytatja, ahol abbahagyta: tereptárgyakat lehet lopkodni, és szabadon felhasználni a banánköztársaságban. 

Bővebben
2018
Már
16
HírVideó

Xboxra és PS4-re jönnek a Sega Mega Drive klasszikusai

0

Mai retro: Xbox One-ra és PS4-re is megjelennek az egykori Sega Mega Drive klasszikus címei. Nem csupán digitális változatban, hanem lemezes formában is kaphatóak lesznek. 

Bővebben
2018
Már
15
HírVideó

Hivatalos a Shadow of the Tomb Raider

0

A Square Enix hivatalosan is bejelentette a Shadow of the Tomb Raidert, mely szeptember 14-én jelenik meg. Egy húsz másodperces kedvcsinálót is készítettek, több információt későbbre ígérnek. 

Bővebben
2018
Már
13
HírVideó

Launch traileren az új Wolfenstein II-bővítmény

0

Szintén a mai nappal élesedett a Wolfenstein II új DLC-je, a Deeds of Captain Wilkins, melyben Wilkins százados Alaszkába megy, hogy jó nagy ribilliót csapjon. A megjelenés mellé íme a launch trailer. 

Bővebben
2018
Már
13
HírVideó

Elstartolt a The Curse of the Pharaohs DLC

0

Az Assassin’s Creed: Origins ma megkapta a második, fizetős bővítményét, mely a The Curse of the Pharaohs címet kapta a keresztségben. A szintsapka felugrik 55-re, Bayek újra akcióban! 

Bővebben
2018
Már
9
HírVideó

Hivatalos a Call of Duty: Black Ops 4

0

Az Activision lerántotta a leplet az idei Call of Duty-iterációról, mely a Black Ops 4 alcímmel jelenik meg. Egy rövid teasert is csatoltak mellé, azonban érdemi információkat egyelőre nem. 

Bővebben
2018
Már
7
HírVideó

Pályaszerkesztőt kap a Far Cry 5

0

Kisebb meglepetésként jött a hír, hogy az Ubisoft pályaszerkesztőt mellékel a Far Cry 5-höz, Far Cry Arcade címmel. Innen már csak a játékosok képzelőereje a határ, nem a csillagos ég! 

Bővebben
2018
Már
7
HírVideó

Elköszön a Life is Strange: Before the Storm

0

A héten búcsút int a Life is Strange: Before the Storm, s ezt szó szerint kell érteni, a játék Farewell címre keresztelt bónuszepizódja az utolsó fejezet a játékban. Ehhez érkezett egy kedvcsináló. 

Bővebben
2018
Már
4
HírVideó

SoulCalibur VI – a legmerészebb rémálmod

0

A Bandai Namco ismét betekintést enged a hamarosan megjelenp SoulCaibur VI-ba, melyben mindenki kedvenc karaktere, Nightmare van a fókuszban. A videót a játék producere Motohiro Okubo narrálja. 

Bővebben
2018
Már
4
HírVideó

Ő Sajtburger, a Far Cry 5 grizzlyje

0

A kutya az ember hűséges társa, csak nem a Far Cry 5-ben, ugyanis az Ubisoft lövöldéjében az oldalunkon egy grizzlymedve harcol majd. Ráadásul Sajtburgernek hívják, így kellően groteszk az egész. 

Bővebben
2018
Már
3
HírVideó

Far Cry 5 – karaktermustra

0

Az Ubisoft fontosnak látja, hogy a Far Cry 5 nem játszható karaktereit, azaz az NPC-ket is jobban megismertesse a leendő játékosokkal, ezért videókat készített róluk. Bemutatkoznak a Seed-ek. 

Bővebben