Videó | Konzol Center
2020
jan
25
HírVideó

Megjelent a Kingdom Hearts 3 legújabb DLC-je

0

Ha valaki ismét elő akarja venni a Kingdom Hearts 3-at, akkor most remek alkalom erre a játék ReMind címmel megjelent DLC-je, ami már nyüstölhető PS4-en. Xbox-ra majd a hónap végén érkezik, itt az előzetes.

Bővebben
2020
jan
25
HírVideó

Kiszivárgott az első PlayStation 5-játék előzetese

0

A Gearbox-féle Godfall az egyik első játék lesz, ami PlayStation 5-re érkezik, amiből most egy előzetes szivárgott ki. A stúdió megerősítette, hogy valódi anyagról van szó, az is kiderült, hogy ez a játék tavalyi állapota.

Bővebben
2020
jan
25
HírVideó

Trailet kapott a Nioh 2 sztorija

0

A Team Ninja legújabb játéka, a Nioh 2 hamarosan már érkezik, így aktuális egy kis betekintés a játék történetébe. A játék március 13-án jelenik meg, később pedig 3 DLC érkezik majd hozzá.

Bővebben
2020
jan
18
HírVideó

Látszólag már készül az új God of War

0

Úgy tűnik, hogy a következő God of War-játék már fejlesztés alatt áll a SIE Santa Monica Studio-nál, derült ki egy friss képből, amit az egyik fejlesztő posztolt a napokban.

Bővebben
2020
jan
16
HírVideó

Resident Evil 3-trailer érkezett

0

Friss előzetes érkezett a Resident Evil 3 remake-hez, melyen a játék fő gonosza, Nemesis kapja a főszerepet. Az újragondolt játék április 3-án jelenik meg PS4, Xbox One és PC platformokra.

Bővebben
2020
jan
9
HírVideó

Trailert kapott a The Surge 2 új DLC-je

0

Pontosan egy hét múlva kerül terítésre a The Surge 2 legújabb DLC-je, a Kraken, ami nem csak kozmetikai elemeket, hanem új történeti szálat, bossokat, ellenfeleket, fegyvereket és páncélokat is ad az alapjátékhoz.

Bővebben
2020
jan
5
HírVideó

Egy kis ingyenes Darksiders?

0

Ha valaki így év elején néhány ingyenes játékra vágyik, az látogasson el az Epic Games Store-ba. Jelenleg három címet és ingyen lehet letölteni, egészen január 9-ig.

Bővebben
2020
jan
5
HírVideó

Nem követel túl sok helyet magának a Resident Evil 3

0

A Capcom masszívan dolgoztatja a Resident Evil-sorozatát, most épp a harmadik rész remake-je lesz aktuális áprilisban. Mint kiderült, a játék nem kér túl sok helyet magának a konzolok meghajtóin.

Bővebben
2020
jan
2
HírVideó

Ezek a PlayStation Plus januári játékai

0

A Sony lagymatag kínálattal nyitja az új évet a PlayStation Plus letölthető játékait illetően: a kecskék iránt gyengéden érzők, valamint az Uncharted-sorozat első három részét még nem rongyosra játszók előnyben.

Bővebben
2020
jan
1
HírVideó

Januári játékmegjelenések – PS4, Switch, Xbox One és PC

0

Meghatározó év lesz a 2020-as a videojáték-iparban, és bár senki nem vár felpörgött évkezdést, azért lesz néhány játék januárban, amire érdemes lesz odafigyelni. Íme néhány cím, amivel fel lehet vezetni majd az új évet.

Bővebben
2020
jan
1
HírVideó

Kiszivárgott a Final Fantasy VII Remake demójának intrója

0

A Final Fantasy VII Remake demójának bevezető videója kiszivárgott, és a sorozat rajongóinak maximálisan ismerősek lesznek a látottak. A PlayStation 4-verzió szinte képkockára ugyanaz, mint az eredeti  játék bevezetője.

Bővebben
2019
dec
30
HírVideó

Ilyen lesz a Yakuza: Like a Dragon

0

Az alapjaiban újragondolt Yakuza-játék, a Like a Dragon kapott egy velős kis előzetest, ami betekintést enged abba, hogy milyen is lesz a körökre osztott harcrendszerrel felvértezett játék, új helyszínen, új főhőssel.

Bővebben
2019
dec
23
HírVideó

Már osztott képernyőn is játszható a Fortnite

0

Az Epic Games osztott képernyős funkcióval bővítette Battle Royale-játékát, a Fortnite-ot, mely alkalomból egy külön kis előzetest is készített arról, hogy ez a valóságban hogy is néz ki.

Bővebben
2019
dec
22
HírVideó

Jövőre indul a Halo Infinite multiplayer tesztje

0

  A 343 Industries egy blogposztban árulta el, hogy a Halo: Infinite multiplayer tesztje valamikor 2020-ban kezdődik majd el. Kis lépésekkel, fokozatosan bővítik majd a résztvevők számát.

Bővebben