A PlayStation Now-szolgáltatás bétatesztje már javában folyik, a Sony nagyon készül a rajtra. Bár a teszt során korlátozott számú játék érhető el, a szolgáltatás rajtjára több száz játékot ígér a kiadó. Hmmm, impresszív! 

Todd Liss, a Sony Computer Entertainment marketing szakértője nyilatkozott az IGN-nek, s állítása szerint a szolgáltatás több száz játékkal indul majd el. A PS Now ötlete remek: nem kell megvásárolni  játékot, hanem egy idegen szerveren fut, ahonnan a játékos csak streameli a tartalmat.

A PS Now egyelőre csak Észak-Amerikában indul el, ahol körülbelül 5-6 dollárt kell majd fizetni a játék bérléséért. A Sony ezzel próbálja a visszafelé kompatibilitás problémáját megoldani a PlayStation 4 és 3 között. A szolgáltatás remek lehetőséget kínál arra, hogy már az új konzollal rendelkező, azonban a játékokkal még csak most ismerkedők is megtalálhassák az előző generációiból kedvenceiket.

Kíváncsian várjuk a magyarországi indulás részleteit, azon belül különösképp az árazást. A szolgáltatásról többet majd az E3 keretében tudhatunk meg június elején.