A brit Trusted Reviews-nak komoly következményekkel kell szembenéznie, amiért idén februárban belső vállalati dokumentumokból szivárogtatott ki információt a Red Dead Redemption 2-ből. 

A TI Media tulajdonában lévő Trusted Reviews jogi képviselői vakarhatták a fejüket, hogyan mossák ki magukat abból a fiaskóból, melyben február 6-án a weboldal a Rockstar belső vállalati dokumentumaiból szivárogtatott ki inforációt a Red Dead Redemption 2-ből.

A poszt azóta már nem érhető el, helyette az alábbi szöveg olvasható:

2018 február 6-án egy olyan posztot tettünk közzé, melynek forrása egy bizalmas vállalati dokumentum. Tudnunk kellett volna, hogy az információ bizalmas, és nem szabadott volna nyilvánosságra hoznunk. Elnézést kérünk a Take-Two Games-től, és lépésekett tettünk arra vonatkozóan, hogy az eset többé ne fordulhasson elő.

Természetesen a kiadó nem érte be ennyivel, peren kívül megállapodtak a weboldallal. Az egyezség értelmében a jogsértő magatartásért cserébe 1 millió fontot kell fizetni a kiadónak, akinek ez nem a saját kasszáját gyarapítja, hanem az általuk kiválasztott alapítványokhoz kell a befizetést eszközölni.