A hatalmas botrány ellenére a Cyberpunk 2077 üzletileg sikeres: a 8 millió előrendelésen felül a játékból a megjelenése óta újabb 5 millió példány fogyott világszerte, ami csak a legnagyobb játékoknak sikerül.

Egy életre megemlegette a CD Projekt a Cyberpunk 2077 rajtját, ugyanis az óriási technikai problémákkal küszködő játék övezte botrány 1 milliárd dollárjába került eddig a lengyel fejlesztőnek, ennyit csökkent a vállalat értéke a tőzsdén pillanatok alatt. Azóta a Sony levette a játékot a virtuális boltjából, és az Xbox is figyelmeztető jelzést tett a vásárlók szeme elé a Store-ban. A játékot árát minden platformon már hivatalosan is vissza lehet kérni, a digitális és fizikai kópiákra is egyaránt igaz az új eljárás.

Mindezek ellenére a játék olyan eladási számokat produkál, amit az elérhető játékok 99%-a álmában se meri magának kívánni: előrendelésből 8 millió példány fogyott, és a megjelenés óta újabb 5 millió kópia talált gazdára. Daniel Ahmad, a Niko Partners elemzője szerint a játék az ellentmondások ellenére rekord rajtot produkált, amire csak a Red Dead Redemption 2 és a Call of Duty-címek képesek.

A CD Projekt által kiadott közlemény az eladott darabszámokról a részvényesek megnyugtatására szolgál, jelezvén, hogy a játékban nagyon nagy üzleti potenciál van.