Az Electronic Arts bejelentette, hogy mérföldkőhöz érkezett free-to-play közössége. Világszerte több, mint 25 millió felhasználó játszik Play4Free szolgáltatását használva.

A közösség felfejlesztése 25 millió játékosra, figyelemre méltó eredmény. Törvényszerű volt a free-to-play piac robbanásszerű növekedése, és ez jól tükrözi az EA elkötelezettségét a digitális átalakulás terén. Terveink szerint továbbra is jelentős innovációt viszünk ebbe a kategóriában, új játékmenetet mutatunk be, ami új élményt nyújt a játékosoknak és arra ösztönzi őket, hogy szívesen térjenek vissza.” mondta Sean Decker a Play4Free elnöke.

A Play4Free közösségi oldalon olyan játékokkal játszhatunk ingyenesen, mint a Battlefield Heroes, a Need For Speed ​​World, a Dragon Age Legends és a Lord of Ultima. A következő nagy cím, egy új, böngésző alapú MMO, a Command & Conquer: Tiberium Alliances lesz.

A sajtóközleményben az EA két kóddal mond köszönetet a közösségnek, az első 300 Battlefunds és a Battlefield Heroes-ban használhatod fel (EQ9M-TYYT-TXR3-5GU3), a második 750 SpeedBoost és a Need For Speed ​​World-ben veszed hasznát (EWPD-3KGA-VBVF-9HYS). A kódokat január 17, déli 12 óráig (GMT) használhatod fel.