A Take-Two  is közzétette a 2014-es üzleti jelentését, melyből kiderült, hogy a tavaly augusztusban megjelent Grand Theft Auto V 33 millió példányban fogyott világszerte. Jövőre új játékkal jelentkezik a Rockstar!  

A kiadó a március 31-én lezárult pénzügyi évben 2,4 milliárd dolláros árbevételt könyvelt el, gyakorlatilag kétszer olyan forgalma volt, mint az előző esztendőben. Ennek oka természetesen leginkább a GTA V, de többi játékaik is kiválóan teljesítenek. Nyeresége 361,7 millió dollár volt a kiadónak.

A Grand Theft Auto V-ből annyi fogyott, amennyit a legtöbb kiadó még legmerészebb álmaiban sem kaphat meg: 33 millió darabot adtak el világszerte. A BioShock Infinite is letett 6 millió kópiát az asztalra, a Borderlands 2,9 milliót, a Civilization V pedig 5 milliót.

A múltnál viszont sokkal jobb dolgot tartogat a jövő: 2015-ben jelenik meg a Rockstar Games következő játéka, mely kizárólag az újgenerációs konzolokon teszi tiszteletét. Természetesen erről egyelőre semmi többet nem tudunk, de a stúdió által korábban szállított minőség garancia arra, hogy valami egészen különös dologgal találkozhatunk jövő tavasszal. Nem árt addig beszerezni egy második kontrollert is a PlayStation 4 vagy az Xbox One mellé!