Úgy tűnik, hogy Mass Effect 3 rajongók még mindig tiltakozni szeretnének a játék befejezése ellen. Ezúttal azonban nem fenyegetőzésekkel, keresetlen szavakkal akarnak hatni a BioWare-re, hanem 400 muffinnal.

A BioWare fórumának egy felhasználója ripsz-ropsz megszervezett egy adakozást, s ezzel 1000 dollárra tett szert, melyből egészen pontosan 402 darab muffint rendelt egy edmontoni pékségtől, a Bioware stúdiója környékéről.

Rajongóként azt szeretnék, ha a BioWare jót cselekedne velünk, s a játék befejezését helyretenné. Azonban azt is szeretnénk, ha a BioWare tudná, hogy bízunk és hiszünk bennük! Az elmúlt hetekben a BioWare-t minden oldalról negativitással bombázták. Ez az, ahogy mi rajongók szeretnénk célba juttatni az üzenetünket, azonban (szó szerint) édes szájízzel. Azt szeretnénk, ha a BioWare megédesítené a játék keserédes befejezését. Mi másképp lehetne ezt megtenni, mint MUFFINOKKAL :-D”

A fórumozó a rendelés bizonyítékaként közzétette az arról szóló számlát (ld. alant). A muffinokat piros, kék és zöld színekben rendelte, A, B és C felirattal, célozva a játék executive producerének, Casey Hudsonnak korábbi szavaira:

Ez (a játék befejezése) semmiben sem hasonlít a hagyományos befejezésekre, ahol egyértelműen megmondható, hogy hányféle befejezés is van, A, B vagy C. A mi befejezéseink ennél sokkal szofisztikáltabbak.

Be kell, hogy valljam, számomra eddig ez az év legkedvesebb, legeredetibb és legjópofább híre! 🙂