A 2K Sports a Take-Two Interactive éves üzleti jelentésének közzététele során bejelentette, hogy idén nem készít NHL játékot, azaz, a zászló az EA Sports-féle NHL 12-nek áll.

Tavaly még jól jött ki a kiadó abból, hogy az Electronic Arts nem jelentette be NBA játékot, azaz, az NBA 11 szép csendben törlésre került. Ezáltal az NBA 2K11 szépen fogyott, már ötmillió példánynál jár, ami annak köszönhető, hogy az NBA rajongók jobb híján megvették a 2K Sports játékát. E siker ellenére azonban az NHL játékukkal már akkor sem volt rendben minden, kizárólag Wii-re és mobil platformokra jelent meg, s egyébként is rendre rosszabbul sikerültek, mint a rivális EA hokis játékai.

Most viszont kiderült, hogy fordul a kocka, idén kizárólag NHL 12 lesz, s nem pedig NHL 2K12, azaz, a 2K Sports idén magára hagyja az EA-t, már ami a hokis játékot illeti. A projekt törlése nem csak a két nagykonzolra vonatkozik, hanem az összes platformra, idén egyáltalán nem készítenek NHL játékot. S hogy jövőre lesz-e? Majd kiderül.