Még a 2017-es The Game Awards-on került bejelentésre a Bayonetta 3, de azóta szinte semmit nem lehetett hallani a játék fejlesztéséről. Egy most napvilágot látott friss információ szerint azonban a projekt életben van.

Hideki Kamiya, a Platinum Games direktora számolt be arról, hogy minden a számítások szerint történik a Bayonetta 3 körül, és a játék még mindig fejlesztés alatt áll. A játékot a The Game Awards-on mutatták be 2017-ben, akkor Switch-exkluzív címként mutatták azt be. A rajongók azonban aggódnak a játék miatt, tekintettel arra, hogy semmit sem mutattak még belőle a bejelentés óta eltelt időben.

A Platinum Gaames egy újfajta megközelítést próbál ki a Bayonetta 3-mal, és ez lehet a titkos fűszer, amitől a Switch-játék igazán különös lehet. A céget alapító Atsushi Inaba így vélekedik a dologról:

Ez egy magas minőségű cím lesz, és mindenünket beletesszük. Ezért van az, hogy ekkora csend van a játék körül. (…) Egy játék nem egy-két év alatt születik meg, időbe telik. Ennyi az egész.

Türelem!