Úgy tűnik, végre nyugalomra lel a Spider Man, azaz a Pókember franchise. Az elmúlt időben a fejlesztés az Activision különböző fejlesztői csapata között pattogott, azonban a jövőben ott marad, ahol a legutóbbi epizódot, a Shattered Dimension-t készítették.

Az Activison bejelentette, hogy további bizalmat szavaz meg a Beenox csapatának, és a Pókember franchise a stúdió falain belül marad. Bár hangzatos kritikákat nem kapott a tavaly ősszel megjelent Shattered Dimension, a fejlesztők új színt tudtak vinni a játékba, s érdekes kalandot faragtak a négy dimenzió határain belül. A sajtótájékoztatón az nem hangzott el, hogy mikor, és milyen formában várható a sorozat folytatása, azonban a Beenox munkatársai azt hangoztatták, hogy van még a tarsolyukban jó néhány ötlet.

Vélhetően ez a bejelentés sem rázza majd fel a konzoljátékok piacát, azonban az jó hír, ha egy franchise-t egy adott stúdió, jól átgondolt koncepció mentén tud  folytatni és fejleszteni. Személy szerint nekem a Spider Man nem tartozik kedvenc játékaim közé, de ki tudja, mit hoz a jövő, s hogy mivel rukkolnak elő majd a Beenox fejlesztői.