Bár a 2012-es első üzleti negyedévben a Capcom nyereséges volt, a bevétele és a profitja is egyaránt csökkent, hisz nem volt igazán nagy játékmegjelenése ezen időszakban.

A cég az áprilistól júniusig terjedő negyedévet 154 millió dolláros bevétellel zárta, ami 37 százalékos csökkenést jelent éves szinten, a nyeresége viszont 23 százalékkal, 9,97 millió dollárra esett. A kiadó indoklása szerint nem volt igazán nagy megjelenése az elmúlt három hónapban. A Super Street Fighter IV: Arcade Edition-ből 300 ezer, míg a Resident Evil: The Mercenaries 3D-ből 400 ezer példány fogyott, s ezzel mindkét játék hozta a kiadó elvárásait.

Ugyan csak japánban kapható még a PSP exkluzív Monster Hunter Portable 3rd, ebből 100 ezer példány kelt el, ami nagyon jó eredmény. Összességében a játékeladások 57 százalékkal zuhantak éves szinten, az ebből származó bevétele a cégnek 83 millió dollárra rúgott, nyeresége pedig 76,5 százalékkal, 5,39 millió dollárra apadt. A Capcom mobiltelefonos és Facebookos részlege viszont erőre kapott, ezekre a platformokra megjelenő játékaiból 15,7 millió dolláros bevétele származott, 5,8 millió dolláros profittal.