A Destiny lehet a kiadó harmadik, milliárd dollárs frencsájza, legalább is ezt állítja az Activision vezérigazgatója, Eric Hirshberg. A játék ezzel csatlakozni a Call of Duty és a Skylanders táborához.

Nem sok olyan videojáték-sorozat van a világon, mely több mint egymilliárd dollárt hozott a kiadója konyhájára, de az Activision ebből már kettőt is bitorol. Lehet, hogy jövőre a harmadik játék, a Destiny is belép a milliárdosok táborába.

Kifejezetten hiszünk abban, hogy jó úton haladunk afelé, hogy új előrendelői rekordot állítsunk fel egy frissen megjelenő IP esetén. Azok alapján, amit láttunk belőle, úgy véljük, hogy a Destiny-ben megvan az a potenciál, hogy az Activision portfoliójának harmadik milliárdos sorozata váljon belőle.

A Destiny a Bungie első munkája, miután a csapat szakított a Microsoft-tal, de csak azt követően, hogy dollár százmilliókkal tömte ki a kiadó zsebét a Halo-sorozattal. Hirshberg szerint az új lövölde lehet a videojáték-ipar eddigi legnagyobb befektetést igénylő játéka, melyet valaha is eszközöltek a világon.