Ha eddig nem tudtad volna, most eláruljuk, hogy nem azért jön minden évben Assassin’s Creed-játék, mert az Ubisoft pénzéhes lenne, hanem azért, mert a játékosok akarnak minden évben új címe. Az Ubisoft szerint. 

Minderről Lionel Raynaud, az Ubisoft igazgatója nyilatkoztott az EDGE-nek. Elmondása szerint, bár eredetileg azt tervezték, hogy egy időre majd pihentetik a címet, ezt azért nem teszik, mert az emberek minden évben új Assassin’s Creedet akarnak.

Amíg ez így van, hülyék lennénk nem kielégíteni az emberek igényét, bár az is igaz, hogy nagy a nyomás, hogy olyan játékot készítsünk, ami nem okoz csalódást.

Egyúttal azt is elárulta Raynaud, hogy még éveken keresztül támogatják majd a PlayStation 3-at és az Xbox 360-at, ugyanakkor már erősen fókuszálnak a jelenlegi generációra, az Xbox One-ra és a PlayStation 4-re.

S hogy ne csak a levegőbe beszéljee az igazgató, korábban már kiderült, hogy idén például két Assassin’s Creed-játék érkezik: a jelenlegi generációra a Unity, a múlt generációra pedig a Comet.