Egy modder időt és energiát nem kímélve elkészítette azt a frissítést, mellyel a Bloodborne 60 fps-sel futtatható PlayStation 4 Pro-n. Hamarosan kiadja, de előbb jelzi a szándékát a Sony-nak.

Lance McDonald mint elmondta, a PlayStation iránti tisztelete miatt adja meg a Sony-nak előbb a lehetőséget, hogy a 2015-ben megjelent világ legjobb játéka Bloodborne végre úgy fusson a konzolon, ahogy azt megérdemli. A játék hivatalosan fix 30 frame per másodperc sebességgel fut, a megjelenés óta sokan felrótták ezt a Sony-nak és a From Software-nek, de azóta sem érkezett hozzá vonatkozó frissítés.

Sokan abban reménykednek, hogy a PlayStation 5 megjelenésével ez változni fog, de McDonald biztosra ment, és elvégezte a From Software helyett a munkát. Frissítése lehetővé teszi, hogy a játék kétszer olyan sebességgel, 60 fps-sel fusson.

Nyilvánosan közzéteszem majd a frissítést, ha megjelent a PlayStation 5, és a Sony világossá teszi, hogy a Bloodborne bármilyen formában is kap-e majd frissítést az új hardveren.