A Namco Bandai TPS játéka, az Inversion ismét parkolópályára került egy időre, ugyanis még szüksége van arra, hogy egy darabig polírozzák. Nehezen akar megszületni ez a gyermek, a bejelentés óta már három év telt el.

A GameSpot-nak adott interjújában a kiadó bejelentette, hogy az eredetileg idén február 7-én megjelenő játéknak még időre van szüksége ahhoz, hogy kiadható állapotba kerüljön.Mindez nem lenne olyan nagy baj, ha ez már nem a második ilyen eset lenne, hisz eredetileg 2010-ben kellett volna a játéknak megjelennie, majd ezt követően 2011-es céldátumot kapott. Mondanom sem kell, ebből sem lett semmi.

Az Inversion főhőse a 28 éves rendőr, Davis Russel, társad pedig Leo Delgado lesz a játékban. Naná, hogy ko-op módra! A Grapplerrel manipulálni lehet a gravitációt, ezzel lehet az előttünk lévő akadályokat legyőzni. Számtalan helyzetben lesz bevethető, tárgyakat pajzsként használhatunk vele, vagy visszajuttathatjuk feladójához a kilőtt skulókat. A játékban különböző feladványok is helyt kapnak, ezek megoldásához is használni kell a Grapplert.