Annak ellenére, hogy még hivatalosan be sem jelentették a Saints Row 4-et, az a hír járja, hogy még idén augusztusban megjelenhet a Volition játélk, annak ellenére, hogy a THQ feldarabolásra került. Ez azt jelentheti, hogy hamarabb jön mint a GTA V.

Nos, akkor tegyük rendbe a dolgokat. Még tavaly döntött úgy az akkori THQ akkori menedzsmentje, hogy a javában fejlesztés alatt álló Enter the Dominatrix DLC-ből teljes játékot készít, ami a Saints Row következő epizódja lesz. A kiegészítőnek az eredeti tervek szerint már tavaly ősszel meg kellett volna jelennie, azonban ez elmaradt.

A híresztelést az indította el, hogy a játék dizájnere, Chris Stockman kicsit fecsegett Twitteren, s szerinte augusztus végén jelenhet meg a játék annak ellenére, hogy még be sem jelentették. Az IGN nem is volt rest, és a Deep Silver-hez fordult pontosításért, akik elmondták, hogy a kiadó még egyeztet a Saints Row 4 megjelenési dátumáról a Volition-nel.

Bármi lehetséges tehát, a következő epizód szélsőséges esetben még a Grand Theft Auto V előtt a boltokba kerül. Persze ez nem fog sok GTA-rajongót eltántorítani a szeptemberi vételtől, mondhatni egyet sem, s talán az időzítés sem lenne célszerű, amennyiben a kiadó valóban azt szeretné, hogy a negyedik Saints Row-játék pénzt is hozzon a konyhára.