2012-ben a Sony a családokra és a fiatalabb PS3 játékosokra fog koncentrálni, derült ki a Sony európai egységének vezetőjével készült friss interjúból.

“Vélhetően észre fogják venni, hogy a konzolt a kissé fiatalabb demográfiák felé fogjuk pozicionálni” – nyilatkozta Jim Ryan az OPM-nek. “A hadrcore játékosokat sem fogjuk cserben hagyni” – tette hozzá gyorsan. “Tonnányi tartalom készül a hardcore játékosok számára is, saját készítésű anyagok stúdióinkból, és harmadik féltől származó cuccok is”. “Néhány területen azonban nagyon érdekes dolgok történnek, ami lehetővé teszi, hogy piacot nyissunk, mint ahogy tettük nagyon is sikeresen a PS1 és PS2 konzolokkal. (…) Az Egyesült Királyságban 199 font az a plafon, ameddig még nyújtózkodhat egy vásárló, így jól látszik, hogy még bőven adhatunk el PS3-at.”

A Sony PlayStation Move kontrollere 2011. október végéig 8.3 millió példányban került az üzletekbe, a tényleges eladásról egyelőre nincs információ. Így biztosak vagyunk benne, hogy a Sony jövőre a Move-ra is rá fog gyúrni.