A kezdeti bizonyosság ellenére a Sony Online Entertainment bejelentette, hogy igenis lenyúlták a felhasználói adatait, és a cég nagyon, de nagyon sajnálja ezt. Kárpótolnak.

A félreértések elkerülése végett a SOE nem a PSN leállás miatt ad extra tartalmakat, hanem azért, mert május másodika óta ez a rendszer is áll, ugyanis hekkerek ezt is megtámadták. Természetesen a SOE-ről ellopott adatokat nem tudják visszaszerezni, de mindent megtesznek azért, hogy ügyfeleiket ingyenes cuccokkal kárpótolják, jelentették be blogjukon.

Minden Sony Online Entertainment előfizető 30 napig ingyen játszhat minden egyes játékkal, amire előfizetett. Ezen felül játékonként egy sor jutalom is dukál, speckó cuccok és felszerelések a DC Universe Online, a Star Wars Galaxies játékokhoz, és dupla XP jár például az Everquest-hez és a Vanguard-hoz. Azok, akik örökös előfizetői tagsággal rendelkeznek mindezen felül még a játékokban használható pénzt is kapnak, és a Station Access előfizetők 500 Station Cash-t is. S ne felejtsétek el azt sem, hogy a Sony egy éves fiókvédelmet is ingyen ad minden PSN felhasználónak.